Miele

InovacijaBit naše tvrtke

Istinska kreativnost pokazuje se samo kada izađete iz svoje zone komfora. Kada se preispituje uobičajena, već poznata norma- tada se dolazi do mjesta gdje prije nitko nije bio.

„Tehnologija stvara mogućnosti. No to je tek početak.“
Dr. Markus MieleIzvršni direktor društva Miele

Ponosni smo na pionirski rad obiteljske tvrtke od 1899. u proizvodnji inovativnih uređaja za tvrtke i kućanstva. Već više od 120 godina naša tvrtka predstavlja tehnologiju koja ne samo da otvara nove mogućnosti: ona izoštrava i jača osjećaj veselja za novim stvarima i neprestano potiče kreativnost. „Immer Besser“ je naše vodeće načelo koje su skovali naši utemeljitelji, Carl Miele i Reinhard Zinkann. A ovaj neprestani nagon za poboljšanjem i podizanjem uređaja na novu razinu posjeduje Miele i danas.

Svijet kuhanja. Bez kompromisa

Prilikom kuhanja važno je imati slobodu kako bi se mogla osloboditi kreativnost. Kako bismo mogli doživjeti strast bez ograničenja. S novom Generacijom 7000, naš tim za inovacije pruža nadahnuće za kreativnu kuhinju. Uz tako izvanrednu tehnologiju, da se čini poput magije.

„Budućnost kućanskih uređaja je u podršci. Tehnologija se koristi tek kada je potrebna, neovisno o individualnom prethodnom znanju ili sposobnosti.“
Andreas EnslinVoditelj Miele centra za dizajn

Mi smo predani inženjeri i pouzdani partneri, koji stvaraju tehnologiju koja je gotovo uvijek jedan korak ispred. Više od 350 kuhinjskih uređaja u novom asortimanu donosi čitav svijet inovacija koje uklanjaju nepotrebne smetnje. Više nego ikada do sada, doživljaj kuhanja je u Vašim rukama – i možete stvoriti nešto izvanredno.

Savršen tijek. Za neuobičajen doživljaj kuhanja

Za nas je savršeni tijek ležerno, glatko, usredotočeno i skladno stanje u kojem se nalazimo kada su svi svjesni postupci oslobođeni nepotrebnih stvari ili smetnji. Kada nešto teče glatko i Vi postajete jedno sa svojim zadatkom. I čini se kao da ste dostigli novu razinu slobode gdje se sve intuitivno i podsvjesno odvija.

„Nama je glavni fokus na pronalasku načina kako da prilagodimo tehnologiju, tako da ona čini život jednostavnijim i ugodnijim.“
Dr. Reinhard ZinkannIzvršni direktor društva Miele

Miele Vam omogućuje da se usredotočite na kuhanje, bez da Vas ometaju nepotrebni koraci. Svaki zadatak se može riješiti intuitivno, ugodno i praktično, ništa više nije složeno. U potpunosti se možete pouzdati u svoje kuhinjske uređaje – kao u pouzdanog partnera, s kojim dosljedno postižete savršene rezultate.

S novom Generacijom 7000 želimo Vam pružiti tehnologiju koja vas podržava. Za nesmetano iskustvo kuhanja, kod kojeg se ne radi samo o rezultatu već i o veselju samog procesa. Apsolutna dosljednost, briga i stručnost u dizajnu, izradi i korištenju pri tome čine razliku.