Miele

#Life Beyond OrdinarySamo kada je tehnologija toliko intuitivna, istinska kreativnost dolazi do izražaja

Kada se pomiču granice izvrsnosti i sve se besprijekorno odvija, tada se postiže to posebno stanje. Tijek se odvija – i svojoj kreativnosti možete pustiti na volju.

Pomicati granice mogućeg, to je izazov koji nas motivira, kako bismo stvorili još više i otišli još korak dalje. Jer želimo napraviti uređaje koji će unijeti revoluciju u način kuhanja. Kuhinjski gradbeni uređaji koji znaju što želite, prije no što ste toga sami svjesni.

„Kada imate slobodu pustiti svoju maštu na volju, otvaraju se sasvim nove mogućnosti.“
Kyle ConnaughtonVrhunski kuhar s 3 Michelin zvijezde

Umjetnik i tri vrhunska kuhara

Kako bismo proslavili najveće revolucionarno predstavljanje kuhinjskih ugradbenih uređaja u povijesti naše tvrtke, okupili smo pionire iz različitih kreativnih područja: revolucionarnu kuhinjsku tehnologiju, tri renomirana vrhunska kuhara i jedinstvenog umjetnika, koji stvara inovativne instalacije od cvijeća. Ovom izvanrednom kreativnom suradnjom pokazujemo svoju tvrdnju da uvijek želimo stvoriti nešto izvanredno na potpuno novi način.

Vrhunski kuhari Gaggan Anand, Kyle Connaughton i Helena Rizzo su više puta nagrađivani – s Michelin zvijezdama ili prvim mjestima popisa „The World´s 50 Best Restaurants“. Azuma Mamoto je jedinstveni japanski umjetnik cvijećem, koji je u svijetu poznat po svojim zapanjujućim cvjetnim skulpturama. Zajedno su si postavili zadatak da otkriju na koju razinu mogu podići svoju umjetnost kuhanja, pomoću novih Miele kuhinjskih ugradbenih uređaja Generacije 7000.

„Ovako nešto još nikada nisam napravio – i nikada nisam mislio da je takvo što moguće.“
Gaggan AnandNajbolji azijski restoran 2015–2018

Od jela koje se priprema u vatri i ledu te jestivom zadržavanju trenutka sve do instalacija, koje su inspirirane snagom prirode – njih četvero su svojim kreacijama doveli umjetnost i kulinarstvo na jednu novu razinu.

Generacija 7000. Naš najintuitivniji asortiman do sada.

Otkrijte najrevolucionarnije inovacije koje smo razvili. Pećnicu koja priprema hranu bez zagrijavanja. Kuhinjske ugradbene uređaje, koji Vas prepoznaju i s Vama mogu komunicirati. I pametne tehnologije koje omogućuju da se uređaji međusobno povežu. Dizajn proizvoda nije samo iznimno intuitivan već je i na posebno visokoj razini estetike.

Mi čvrsto vjerujemo da tehnologija nadahnjuje kreativnost i da ju može podići na višu razinu. A ako se to dogodi, mogu se dosljedno postići savršeni rezultati. To je razina posvećenosti, entuzijazma i kvalitete koju primjenjujemo na sve naše proizvode.