Automatsko doziranje s integriranim PowerDisk

Vrhunski rezultati pranja
S našom inovacijom doživite izvrstan učinak pranja: prvo automatsko doziranje u svijetu s integriranim PowerDisk naziva se AutoDos – patent tvrtke Miele. Perilicu posuđa i ekskluzivni granulat u prašku razvili smo kao međusobno precizno usklađen sustav. Granulat u prašku automatski se dozira ovisno o odabranom programu – u točno potrebnoj količini i u optimalnom trenutku. Na ovaj je način moguće i višekratno doziranje unutar nekog programa. U Automatskom programu senzor mjeri stupanj zaprljanja te se doziranje sukladno tomu prilagođava.
Maksimalna sloboda upravljanja
Perilice posuđa nove generacije nude maksimalnu slobodu upravljanja. Možete koristiti automatsko doziranje AutoDos s integriranom PowerDisk opcijom ili klasični način doziranja s tabletama ili praškom putem dozirne komore. Koje sredstvo za pranje ćete koristiti, odlučujete svakog puta sami.
Na sredstva za pranje ne morate misliti pri svakom pranju, već jednom mjesečno – jer inovativna tehnika doziranja putem PowerDisk u pripremi ima granulat u prašku za prosječno 20 ciklusa pranja*. Na taj način uživate u novoj slobodi. Jednako tako i s AutoStart funkcijom*: dovoljno je jednom programirati kako bi se nakon toga prva autonomna perilica posuđa automatski pokrenula u željeno vrijeme na odabran dan. Na ovaj ćete si način pojednostaviti svakodnevicu te ćete profitirati od jedinstvene praktičnosti.
U programu ECO 50°CKarakteristike ovise o modelu