Dizajn i tehnika vrhunske klase u velikom formatu

MasterCool uređaji povezuju kvalitetan dizajn, fascinirajuću inovativnost i praktičnost te rashladne uređaje lansiraju u vrhunsku klasu proizvoda. Doživite izvanrednu Miele kvalitetu u najvećoj mogućoj izvedbi.
Upečatljiv izgled
Čak i na prvi pogled MasterCool rashladnih uređaja može se naslutiti s kojom preciznošću i predanošću su odabrani i obrađeni pojedini materijali. S bezgraničnom ljubavlju prema detalju, vidljivom u besprijekornom izgledu.
Nedostižna kvaliteta
S perfekcijom i preciznošću za najveću kvalitetu. A ona počinje već s odabirom odgovarajućih materijala. Kvalitetne staklene površine za odlaganje, plastika otporna na ogrebotine, masivni aluminijski okvir znače kvalitetu. Znanje i iskustvo su vrijedni savjetnici na putu do ostvarenja proizvoda vrhunske klase.
Upotpunjeni dizajn
Jedinstvena obilježja unutrašnjosti ne ostavljaju Vam neostvarene želje. Horizontalna linija podcrtava puritistički dizajn. Unutrašnjost izvedena glatkim, bijelim stjenkama u visokom sjaju lagano se održava te podržava savršeno osvjetljenje uređaja.
Oduševljavajuće osvjetljenje 
BrilliantLight postavlja nova mjerila u MasterCool seriju. Brojne LED trake savršeno osvjetljavaju svaki dio prostora za hlađenje te pod savršenim svjetlom predstavljaju namirnice koje se hlade. 
Maksimalna praktičnost
MasterCool rashladni uređaji svakodnevno Vam nude najveću praktičnost, kao i optimalnu mogućnost pohranjivanja namirnica, hladnu vodu i svježe napravljen led, brilijantni koncept osvjetljenja te brzu uslužnost. MasterCool rashladni uređaji ispunjavaju na svim područjima najveće zahtjeve.
Karakteristike ovise o modelu