Princip 3-u-1 za maksimalnu raznovrsnost

Više okusa, više vitalnih tvari 
Priprema na paru jedan je od najzdravijih načina pripreme jela. Ali što čini pripremu na paru tako zdravom? Namirnice se pripremaju pri niskim temperaturama – pri tome, u odnosu na uobičajeno kuhanje, vitamini i minerali ostaju očuvani. Također, prilikom pripreme na paru nema direktnog kontakta s vodom – namirnice se nalaze u komori za pripremu jela i zadržavaju svoj intenzivan miris. Znanstvenici također polažu veliku pažnju na prednosti pripreme jela na paru: posebno je očuvan vitamin C, naime paprika pripremljena na paru ima jednaku količinu hranjivih tvari kao sirova paprika – a to je veliki plus za okus. 
Najbolji rezultati pečenja 
Uvijek precizno: neovisno koje namirnice pripremate, zahvaljujući funkciji pećnice, poput gornjeg/donjeg grijača, velikog ili malog roštilja, roštilja s kruženjem zraka ili intenzivnog pečenja, svako jelo će uspjeti. Za još veći komfor pri pripremi zaslužan je bežični termometar, koji stalno nadzire temperaturu jezgre, automatski izračunava vrijeme pripreme i zaustavlja pripremu kada se postigne odgovarajuća temperatura jezgre. 
Kombinirajte pametno 
Ciljanim prilagođavanjem klime za pripremu jela tijekom postupka pripreme ostvarit ćete još bolje rezultate pečenja, jer Vaš će kruh biti posebno mekan, a njegova korica posebno hrskava. Čak će i pečenje uspjeti kao u restoranu. Razlog: svaka namirnica, za vrijeme pripreme jela zahtjeva određenu količinu vlage i točnu temperaturu u različitim vremenskim intervalima. Kruhu se već u prvim minutama dovodi para što rezultira boljim dizanjem tijesta. Mesu se dodatna vlaga dodajte tek nakon što se meso u početku zapeče, zatim se dalje priprema pri smanjenoj temperaturi. Vaša jela su ravnomjerno pripremljena i imaju optimalan okus.
Karakteristike ovise o modelu