Odgovarajući usisavač za Vaš dom

Usisavač, na koji se možete osloniti

U Miele ćete pronaći usisavače za svako kućanstvo, bez obzira na veličinu i podnu oblogu.
Brojne značajke udobnosti jamče čist i higijenski dom – od vremenski upravljanog, automatskog usisavanja do filtriranja bakterija i virusa protiv alergija i još mnogo toga.

Novi Duoflex bežični usisavači

Otkrijte snagu i praktičnost najnovijeg Miele bežičnog usisavača: Duoflex serija jednako je snažna kao i klasični Miele usisavači dok nudi luksuz bežične slobode i pogodnosti SpeedLock sustava.

Duoflex Total Care

Bežični usisavači

Naš inovativni dizajn usisavača 3-u-1 u kombinaciji sa snažnom baterijom nudi Vam pristup svim područjima bez napora i fleksibilno čišćenje svih podnih površina. Brzo i jednostavno prebacivanje između različitih ergonomskih dizajna za rad bez napora i još veći komfor.

Triflex HX1

Triflex HX2

Triflex HX2 Pro

Usisavači bez vrećice

Higijensko pražnjenje pritiskom na tipku, u kombinaciji s uobičajenom visokom Miele kvalitetom i učinkom. S antialergijskim opcijama, samočistećim filtrom i izvrsnim usisom za skupljanje svih vrsta prljavštine: od grube do fine prašine i svega između.

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Usisavači s vrećicom

Klasičan dizajn i s dobrim razlogom: naši modeli s vrećicom moraju se rjeđe prazniti, učinkovito hvataju prašinu i nude iznimno visoku snagu usisavanja. Individualna prilagodba veličini Vašeg tijela i tihi rad osiguravaju dodatnu jednostavnost korištenja.

C1 Classic

C2 Compact

C3 Complete

C3 Complete - Comfort XL

Usisavač robot

Napredno i temeljito: naši usisavači roboti usisavaju umjesto Vas, tako da imate više vremena za stvari koje su Vam važne. Način samostalnog punjenja u kombinaciji s posebnim usisnim sustavom koji se prilagođava Vašem podu osigurava autonomni rad.

Scout RX3

Scout RX3 Home Vision

Cat & Dog usisavači

Kako bismo osigurali da dlake kućnih ljubimaca nemaju šanse, naši usisavači Cat & Dog opremljeni su posebnim funkcijama, nastavcima i filtrima za više površina – tu je i praktično osvjetljenje za otkrivanje dlaka i posebne četke za lako uklanjanje istih iz pukotina i presvlake.

Cat & Dog usisavači

Već imate Miele usisavač?

Naši originalni Miele proizvodi, pribor i rezervni dijelovi jamče savršene rezultate čišćenja i dugotrajnost Vašeg usisavača.

Pribor za usisavače

Miele savjetnik pri kupnji

Niste sigurni koji je usisavač odgovarajući za Vas? Jednostavno odgovorite na nekoliko pitanja i pronađite model koji Vam savršeno odgovara.

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele

Izrađeni za dugi radni vijek

Naši su proizvodi izrađeni da izdrže puno više od onoga što im svakodnevica može nametnuti, što je dokazano i našim vlastitim metodama ispitivanja. Sve što Vam padne na pamet, vjerojatno smo ispitali.

*Za više informacija: miele.hr/20godina

Immer Besser, od 1899.

Od prvog dana Miele slijedi slogan „Immer Besser“ i uvijek je sinonim za kvalitetu i dugotrajnost. Za naše kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.
 

 

 

Na vrh stranice