Nježna priprema za najveći užitak

Za poseban užitak 
Plus za ukus – sa Sous-vide metodom pripreme zajamčen Vam je vrhunski užitak. Velika prednost je jednakomjerna priprema s ciljem postizanja određene temperature jezgre. Tako se rubovi neće zapeći. Budući da arome ne dolaze u dodir s kisikom, namirnice zadržavaju svoj puni okus, te vitamine i hranjive tvari. Dodatna prednost: gubitci prilikom pripreme jela su znatno smanjeni budući da se vlaga zadržava u namirnicama. Vakumirajte jelo prije Sous-vide načina pripreme zajedno s marinadom ili začinima – tako ćete ostvariti intenzivne okuse. Rezultati pripreme se uvijek mogu ponoviti. 
Mekše ne može 
Mekano i punog okusa – govedina, svinjetina ili perad pripremaju se sa Sous-vide pripremom vrlo polako i pri niskim temperaturama. Na taj način meso izvana ostaje sočno a iznutra mekano. Istovremeno omekšavaju stanice mesa, bez da otpuštaju sok od mesa. Osim toga, nije moguće previše zapeći meso. Volite li intenzivniju aromu pečenja? To također nije problem: prije ili nakon vakumiranja prepecite meso. Tako će meso biti dobro pripremljeno izvana i iznutra. 
Karakteristike ovise o modelu