Miele usisavač bez vrećice Blizzard CX1

IZNIMNA UČINKOVITOST, SNAGA, INOVACIJA

Usisavač za prašinu bez vrećice Miele Blizzard CX1. S inovativnom Vortex tehnologijom.

Na proizvode Blizzard CX1

Miele Blizzard CX1

Bez vrećice, snažan, inovativan.

Miele Vortex tehnologija

Snažan učinak čišćenja: zračna struja od preko 100 km/h brine se za savršen prihvat grube i sitne, fine prašine. Zajedno s učinkovitom podnom četkom, optimalnim protokom zraka i inovativnim motorom, Blizzard CX1 postiže iznimno jaku zračnu struju, protiv koje prašina nema šanse.

Potvrđeno higijensko pražnjenje

Inovativno odvajanje prašine: 
Odvojeno pražnjenje grube i sitne, fine prašine. Fina prašina se prihvaća u odvojeni spremnik pomoću Gore® CleanStream® filtra za sitnu, finu prašinu. Tako se kovitlanje fine prašine pri pražnjenju svodi na minimum. Ovo inovativno odvajanje fine prašine omogućuje higijensko pražnjenje i stoga je potvrđeno certifikatom.
Click2open:
Lakoća rukovanja: spremnik za prašinu se jednostavno vadi pomoću ručke za vađenje i pritiskom na tipku se prazni prema dolje.

Sustav filtracije

HEPA AirClean Lifetime filtar: 
Zahvaljujući HEPA AirClean Lifetime filtru, sustav filtracije zadržava čak i najsitnije čestice prašine kao što su fina prašina i alergeni i to do 99,999 %*. Ovaj vrlo dobar učinak filtracije potvrđen je od strane medicinske organizacije "Allergy UK" i potvrđen certifikatom da je prikladan i za alergične osobe. Za svoj vrlo veliki kapacitet zadržavanja prašine Miele Blizzard CX1 dobio je pečat tako zvani "Seal of Approval" kao  jamstvenu oznaku.

Gore® CleanStream® filtar fine prašine:
Inovativni funkcionalni princip odvajanja grubih nečistoća u proziran spremnik za prašinu i fine prašine u odvojenu filtarsku posudu s filtrom za fine nečistoće, omogućuje posebno higijensko pražnjenje Blizzard usisavača.
ComfortClean - Snažan učinak čišćenja u bilo kojem trenutku:
specijalni senzori nadziru Gore® CleanStream® filtar fine prašine. ComfortClean funkcija po potrebi potpuno automatski čisti filtar za finu prašinu. Već nakon nekoliko sekundi, Blizzard CX1 je ponovno spreman za uporabu.