Miele parna pećnica

Miele parna pećnica

Dobitak za Vaše zdravlje

Cijena samostojeće parne pećnice DG6001 iznosi vrlo povoljnih 6.490,00kn.

Na parnu pećnicu DG6001

Miele parne pećnice

U jednom trenutku jednostavno je vrijeme za Miele.

Svježe namjernice pripremaju se u Miele parnoj pećnici maksimalno čuvajući njihovu hranjivost. To se može okusiti, pa čak i izmjeriti u laboratoriju! Pripremom na pari ne čuva se samo intenzivni, prirodni okus jela, već se čuvaju i dragocjeni vitamini, minerali i elementi u tragovima. Znanstvena istraživanja potvrđuju jasne prednosti pripreme na pari u usporedbi s tradicionalnim metodama pripreme. Namirnice pripremljene na pari tako sadrže do 50% više vitamina od uobičajenog kuhanja u vodi. Priprema na pari osigurava najbolju moguću kvalitetu jela i bitno pridonosi pravilnoj i zdravoj prehrani.

MultiSteam

MultiSteam je savršen nastavak vanjskog generiranja pare. Ovu tehnologiju Miele primjenjuje su svim parnim pećnicama visine 45 cm. Savršeno je prilagođen zahtjevima velikih prostora za pripremu jela. Snažan generator pare (3,3 kW) zaslužan je za brzo generiranje pare, što rezultira brzim zagrijavanjem prostora za pripremu jela. Poredak i izvedba 8 parnih ulaza na posebno razvijenom modulu djeluje na brzu raspodjelu pare u prostoru za pripremu jela i oko posude za kuhanje. Rezultat su jednakomjerni rezultati, koji jamče savršeni okus jela.

Miele kulinarske radionice

Osjetite Miele razliku dok pripremate delicije pod vodstvom našeg Miele Chefa. 
Doživite kulinarsku izvrsnost u našoj vrhunskoj aktivnoj kuhinji.

Prezentacija uređaja

Upoznajte Miele kuhinjske uređaje vrhunske kvalitete te iskusite blagodati moderne tehnologije aktivnim sudjelovanjem u pripremi jela pod stručnim vodstvom. Sastoji se od predstavljanja uređaja te degustaciju gdje možete vidjeti i isprobati Miele uređaje na djelu.

Kulinarske radionice

Za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo! Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima te prakične savjete i običaje u kulinarstvu. Posjećujemo razne dijelove svijeta i donosimo dašak raznih kultura.

Gastro radionice s poznatima

Volite kuhati i zainteresirani ste naučiti nešto novo? U Miele Centru iskusni kuhari pokazati će Vam svoje trikove i savjete o raznim kulinarskim temama kojima možete zadivite svoje ukućane i prijatelje.

 

Na Miele kulinarske radionice