Set pećnica i ploča za kuhanje

Povoljnija kupnja u setu

Najbolje u kulinarskom savršenstvu.

Kupnjom u setu pećnice i ploče za kuhanje ostvarit ćete povoljnu cijenu.

Prednosti

PerfectClean sloj

Jednostavno čišćenje: mnoge komponente u Miele pećnici, kao što su unutrašnjost pećnice, posude za pečenje i stalci za pečenje, imaju patentiranu površinsku obradu s jedinstvenim neprijanjajućim svojstvima. Trajno zaprljanje lako se uklanja vodom s malo tekućine za pranje i spužvom.

Prostorno velika unutrašnjost

76 l volumen unutrašnjosti

Volumen unutrašnjosti pećnice iznosi 76 litara, te 5 razina umetanja. 

EasyControl upravljanje

EasyControl upravljanje

Upravljanje se odvija praktično i brzo putem dva utisna regulatora i prikazom statusnih informacija poput temperature i vremena na velikom LCD zaslonu, od 7 segmenata.

Fleksibilna izvedba zone za kuhanje

Vario zona za kuhanje

Baš u skladu s Vašim s potrebama. Jednostavno dodatno uključite grijaće krugove - ovisno o veličini koju trebate.

Sigurnost - indikator preostale topline

Indikator preostale topline

Miele ploče za kuhanje imaju funkciju iskorištavanja preostale topline za svaku zonu za kuhanje. Ujedno podsjeća na to da se ne smije dirati još vruća zona za kuhanje odnosno vrući plamenik ili da se na njih ne smiju odlagati predmeti osjetljivi na toplinu. Omogućava Vam ciljano korištenje preostale topline kako biste uštedjeli energiju.

Proizvodi

Dodatni pribor za kupnju

Gourmet posuda za pečenje

Savršena za pripremu jela

Gormet posuda za pečenje je idealna za pečenju u pećnici ili na ploči za kuhanje. Pogodna je za sve vrste ploča za kuhanje - naravno i na indukcijskim (HUB5001M, HUB5001XL).

Na proizvode

Perforirani Gourmet lim za pečenje – Savršen za kruh i peciva

Korištenjem perforiranog Gourmet lima za pečenje uz program klimatsko pečenje savršeni rezultati su zajamčeni. Fina izvedba perforacije jamči optimalnu distribuciju topline. Idealno za pečenje peciva sa savršeno hrskavom koricom. Hrskava pizza, francuski krumpirići iz pećnice ili sušeno voće je pripremljena do savršenstva zahvaljujući perforiranom Gourmet limu za pečenje ( Rešetka HBBR 71, Lim za pečenje HBB 71, Perforirani lim za pečenje HBBL 71, Univerzalni lim HUBB 71, Okrugli kalup za pečenje HBF 27-1).

 

Na proizvode

FlexiClip teleskopske vodilice – ergonomične, sigurne i u potpunosti izvlačne

Pomoću teleskopskih vodilica možemo sve limove za pečenje i Gourmet posude za pečenje izvući iz pećnice, te ih zadržati čvrsto i sigurno na mjestu. To je vrlo korisno pri preokretanju hrane pri čemu nema rizika da se opečemo o vruću unutrašnjost pećnice. Mogu se koristiti na svakoj razini unutar pećnice (FlexiClip vodilice HFC 70-C).

Na proizvode

Kulinarske radionice

Pridružite nam se na našim kulinarskim radionicama. Osjetite Miele razliku dok pripremate delicije pod vodstvom našeg Miele Chefa.

Doživite kulinarsku izvrsnost u našoj vrhunskoj aktivnoj kuhinji.

Više informacija ovdje