Rješenja za Bolnice i Klinike

Higijena na svim područjima

Učinkovito, sigurno i efikasno

Prilikom pronalaženja rješenja za obradu instrumenata za klinike Miele Professional već više od 50 godina konzekventno usko surađuje s liječnicima, stručnjacima za higijenu i proizvođačima instrumenata. Važan rezultat takve suradnje je sistemsko rješenje za zatvoreni tijek obrade instrumenata bez slabih točaka. S uređajima za pranje i dezinfekciju, sustavima za pranje kontejnera i kolica, sterilizatorima i sustavima za dezinfekciju madraca postići ćete savršene rezultate obrade i visoku učinkovitost u CS. Miele Professional za kuhinju nudi perilicu posuđa sa svježom vodom i visokim temperaturama završnog ispiranja i programom termičke dezinfekcije za brzo, higijensko pranje. Miele Professional perilice rublja peru s programima dezinfekcije sukladno RKI odn. VAH. One imaju savršene preduvjete za temeljitu obradu infektivnog ili infektivno sumnjivog rublja u bolnicama. Učinkovite perilice rublja s volumenom bubnja od 160 do 320 l u svim područjima omogućavaju optimalno prostorno razdvajanje na nečistu i čistu stranu, što podliježe propisu za zaštitu od nesreće BGR 500* i u pogonima u kojima se velika važnost pridaje higijenskoj obradi problematičnog rublja.

Saznajte više o "Higijena na svim područjima"Vrijedi samo za Njemačku

Reference

Kompetentni centar za humanu medicinu

U službi pacijenata i znanosti: AMC je izvorno nastao spajanjem dvije stoljetne sveučilišne klinike, Binnengasthuis i Wilhelmina Gasthuis s Medicinskim fakultetom sveučilišta u Amsterdamu. Time su stvoreni temelji za uspješnu kombinaciju njege pacijenata, znanstveno istraživanje i medicinsko obrazovanje.

Saznajte više o "Kompetentni centar za humanu medicinu"

Vrhunska skrb

AZ Jan Palfijn Gent se može osvrnuti na jedinstvenu, gotovo osamsto godina dugu povijest. Proizašla je iz bolnice utemeljene 1228. za pomaganje potrebitima, a danas je ta bolnica moderan centar temeljne i vrhunske skrbi.

Saznajte više o "Vrhunska skrb"

Moderna medicina i duboka uvjerenja

"You Believe, We Care" tako zvuči uzrečica bolnice St. Mary's Hospital u Seoulu. Medicina na svjetskoj razini ovdje je prožeta s dubokim osjećajem poštovanja prema životu. Rezultat je opsežna bolnička skrb, koja postavlja mjerila u svakom pogledu.

Saznajte više o "Moderna medicina i duboka uvjerenja"