Rješenja za Hoteli i pansioni

Savršen nastup

Uvijek njegovano rublje i blistavo posuđe

Pranje, sušenje, glačanje – optimalno pranje i savršena završna obrada jednako su bitna pretpostavka za njegovano gostoprimstvo u hotelima i penzionima kao i blistavo posuđe i sjajne čaše. Profesionalna usluga za zadovoljne goste: u hotelima dobar osjećaj započinje u dostojanstvenoj posteljini i s ugodno mekanim frotirnim rubljem u bazenima i wellness-u. Navedeno postavlja visoka očekivanja po pitanju pranja i njege rublja, koja se moraju optimalno ispuniti u vlastitim praonicama (unutar kuće). Sjajne trenutke jamče Miele perilice posuđa kod elegantnog jelovnika s tri slijeda ili njegovanih vinskih čaša u baru. Odgovarajući kapaciteti perilica za svaku potrebu nadopunjuju optimalno usklađena sredstva za pranje čime se jamči maksimalna učinkovitost. Profesionalne Miele perilice za rublje i posuđe individualno su usklađene sa stvarnim potrebama manjih i većih pogona, pa su tako gospodarski isplativo rješenje za hotelijere koji unaprijed kalkuliraju.

Saznajte više o "Savršen nastup"

Reference

Legenda Brandenburških vrata

Adlon nudi prvorazrednu kvalitetu po pitanju opremljenosti i usluge. Savršena izvedba i dekoracija interijera i eksterijera uz profesionalnu 24-satnu poslugu u sobu te mogućnost angažiranja osobnog batlera. U restoranu Lorenz Adlon pronaći ćete kulinarski svijet koji nudi ukusne gastronomske delicije, slastice i Gourmet kompozicije.

Saznajte više o "Legenda Brandenburških vrata"

Uživanje u suncu na jugu

Wellness u mističnoj atmosferi: Ne tako davno su stanovnici Saint-Tropeza bili uvjereni u postojanje duhova. Nakon što je posljednji vlasnik preminuo i mali vlak napravio zadnju vožnju gostiju kroz borovu šumu, nekadašnji luksuzni dvorac postalo je osamljeno mjesto na brdu.

Saznajte više o "Uživanje u suncu na jugu"

Kulisa koja oduzima dah

Jedinstveni svijet praznika: U hotelu Ebner's Waldhof možete doživjeti spoj osobne usluge s mnoštvom bogatog sadržaja. Gotovo beskonačne mogućnosti uživanja u slobodnom vremenu pronaći ćete u bogatoj ponudi koja uključuje školu za golf, plažu za kupanje, travnjake za uživanje u pikniku te atraktivni spa s wellness tretmanima kao i tretmanima za uljepšavanje i medicinskom terapijom.

Saznajte više o "Kulisa koja oduzima dah"