Laboratorijska tehnika

Rješenja za Laboratorijska tehnika

Robusne i dugovječne

Kvaliteta, na koju se možete osloniti

Zahtjevan radni dan zahtjeva 100 % pouzdane proizvode. Kako bi zajamčili tu pouzdanost, svi Miele Professional uređaji i njihove komponente prolaze opsežne provjere kvalitete i podvrgavaju se temeljitoj završnoj kontroli. Tek kada su prošli sva detaljna ispitivanja u tvornici, slijedi izlaz na tržište odnosno montaža na licu mjesta. Kontinuirane i stroge provjere kvalitete su važan dio najviših zahtjeva kvalitete, koje Miele Professional sam sebi postavlja. Ovaj zahtjev je postavljen već pri samoj proizvodnji svih ugradbenih dijelova i rezultira izvanrednom sljedivosti: obrada metala, izrada plastičnih dijelova, motora i pumpi te elektroničkih komponenti - svi koraci proizvodnje provode se u vlastitoj tvornici, tako da Miele u svakom dijelu proizvodnje može imati nadzor nad kvalitetom konačnog proizvoda.

Održivost savršenstva

Izvanredna učinkovitost i isplativost

Velika učinkovitost pri izvanrednoj primjeni i isplativost – spoj proturječnih zahtjeva je tipično obilježje sistemskih rješenja uređaja iz linije Miele Professional. Naši uređaji i postupci odlikuju se niskom potrošnjom vode, struje i kemikalija te inovativnim programima, koji postižu izvanredne rezultate obrade kod najveće moguće njege materijala. Napredna tehnologija podcrtava visoke kriterije učinkovitosti načih proizvoda, poput sustava za uštedu resursa. Dodatna točka za isplativost: zahvaljujući visokoj kvaliteti materijala i načina obrade materijala uređaji iz linije Miele Professional ostvaruju dugi životni vijek.

Financijske usluge

Ponude po mjeri

S uređajima i priborom iz Miele Professional linije profitirat ćete od samog početka – čak i pri planiranju investicije. Miele usluga i savjetovanje obuhvaćaju po željama i atraktivne financijske usluge. Bilo da je riječ o financiranju, leasingu ili namju: S našim fleksibilno prilagođenim i po mjeri krojenim opcijama financiranja možete vrlo brzo profitirati s Miele provjerenom kvalitetom. 

Uvijek u dobrim rukama

Planiranje i instalacija – od početka s Miele-om

Već kod postavljanja novih uređaja Miele nudi opsežno savjetovanje. To obuhvaća utvrđivanje trenutnih i budućih kapaciteta, ali i ulazne financijske parametre. I upravo kad je riječ o opsežnim projektima, Miele je pravi partner od čijeg dugotrajnog iskustva možete samo profitirati. Naši stručnjaci surađuju s Vašim projektantima i arhitektima, izrađuju montažne nacrte, te koordiniraju različite sekcije i preuzimaju, u suradnji s ostalim pružateljima usluge, instalaciju IT infrastrukture i funkcionalnog namještaja. 

Sustavna rješenja za perfektne rezultate

Analitički čista obrada laboratorijskog stakla

S uređajima za pranje i dezinfekciju, specijalnim postupcima obrade i optimalno usklađenim priborom Miele nudi sveobuhvatna sustavna rješenja za analitički čistu obradu različitog laboratorijskog stakla. Sustavna rješenja omogućuju reproducirajuće rezultate čak i kod zahtjevnih primjena iz područja organske, anorganske i fizikalne kemije, biologije, mikrobiologije, u bolničkom laboratoriju, farmaciji, industriji namirnica ili kozmetičkoj industriji.

S najboljim preporukama

Duran grupa

Miele Professional preporučuje Duran laboratorijsko staklo i Duran grupa preporučuje uređaje za pranje i dezinfekciju Miele Professional: kemijska svojstva su odlučujuća za održavanje vrijednosti kvalitetnog laboratorijskog stakla, jer dobra postojanost pored blage metode čišćenja odlučno minimalizira koroziju stakla. Kroz istaknuta kemijska svojstva DURAN® laboratorijsko staklo je prikladno za višestruko čišćenje i jamči dugi životni vijek laboratorijskog stakla.