Podgradbena perilica posuđa sa spremnikom

Univerzalno primjenjiva i skrbi se uvijek za briljantne rezultate

Bez obzira radi li se o čašama, priboru za jelo, posuđu ili glomaznim predmetima kao pladnjevi ili posude - nova podgradbena perilica posuđa sa spremnikom Miele Professional isporučuje perfektne rezultate i najkraćem vremenu.

Pregled proizvoda

PG 8164

PG 8164 BRILLIANTcompact je specijalist za čaše među perilicama posuđa. Uređaj se brine za briljantne rezultate i sa svojom kompaktnom konstrukcijom perfektno je prikladan za primjenu u području šanka. Uređaj je vrlo uvjerljiv sa svojim najkraćim vremenom izvođenja programa od samo 45 (56) sekundi i maksimalnim učinkom pranja od 1.600 (1.280) čaša na sat.

Saznajte više

PG 8165

PG 8165 UNIVERSALcompact je univerzalno primjenjiva - ne samo za pranje čaša nego također tanjura i ostalog posuđa. Na osnovi smanjene visine uređaja može se primijeniti kao podgradbeni uređaj pr. u području šanka. Najkraće vrijeme izvođenja programa iznosi samo 55 (71) sekundi i maksimalan učinak pranja leži pri 3.234 (1.800) čaša ili 882 (900) tanjura na sat.

Saznajte više

PG 8166

PG 8166 UNIVERSAL je svestrani uređaj i primijenjuje se svugdje gdje se u najkraćem vremenu mora oprati puno posuđa. Uređaj je uvjerljiv kroz svoje za posuđe specifične programe i izuzetne rezultate pranja posuđa, lonaca, čaša ili pribora za jelo. Najkraće vrijeme izvođenja programa iznosi samo 55 (71) sekundi i postiže se maksimalan učinak pranja od 1.188 (900) tanjura na sat.

Saznajte više

PG 8169

PG 8169 UNIVERSALplus prikladna je zahvaljujući ekstra dubokoj komori za pranje posebno dobro za pranje glomaznog posuđa kao pr. pladnjeva i EN posuda. Uređaj je vrlo uvjerljiv sa svojim najkraćim vremenom izvođenja programa od samo 55 (71) sekundi i maksimalnim učinkom pranja od 1.188 (900) tanjura na sat.

Saznajte više

Korisničke prednosti

Savršeni rezultati pranja u svakoj situaciji

Nove Miele Professional perilice posuđa sa spremnikom raspolažu specifičnim programima za sve vrste posuđa i za svaki stupanj zaprljanja. Svi značajni parametri (pr. trajanje pranja, temperatura i tlak pranja) su tvornički pažljivo usklađeni i dopuštaju dodatnu individualnu prilagodbu. Tako će filigranski pehari za pjenušac kao također i tanjuri sa sasušenim ostatcima hrane biti ravnomjerno očišćeni, pouzdano i blago prema materijalu.

Viši komfor pri korištenju

Za kontinuirane radne procese zaslon osjetljiv na dodir tijekom izvođenja prikazuje samo relevantne informacije i simbole. Povrh toga nudi najveći komfor upravljanja: najčešće korišteni programi mogu se bez komplikacija odabrati "Korištenjem jednog gumba". Pri tome izmjena boje prikaza informira u svakom trenutku o napretku aktualnog programa i statusu uređaja.

Različite varijante doziranja

Kako se to također uvijek na mjestu ugradnje pojavljuju različite okolnosti - nove perilice posuđa sa spremnikom su pripremljene za svaku optimalnu metodu doziranja. Ponuda obuhvaća ovisno o modelu varijante opremanja s internim dozirnim pumpama kao i usisnim kopljima za eksterne kanistre sa sredstvima za pranje, s internim kanistrima sa sredstvima za pranje i dozirnim pumpama kod nepostojanja mogućnosti postave eksternih kanistara.

Izuzetna ekonomičnost

Njihov visoki učinak pranja povezuje Miele Professional perilice posuđa sa spremnikom s najvišom učinkovitošću. Primjena vode, energije i sredstva za pranje je već u standardnim programima vrlo štedljiva i smanjuje se u Eco-dodatnom programu na minimum. Njihova visokovrijedna konstrukcija čini uređaje uz to posebno dugovječnim uz mininalno održavanje, tako da su one također i u pogledu ekonomičnosti prvi odabir za zahtjevne korisnike.

Pribor

Pribor za perfektan tijek rada

S priborom Miele Professional integrirati ćete tijek rada kod pranja posuđa u učinkovitu organizaciju, bez frikcija – upravo također u situacijama s ograničenom ponudom prostora.

  • Plastične košare koje se mogu slagati jedna na drugu
  • Otvorene, plastificirane žičane košare
  • Dozirni modul za potpuno automatsko dodavanje tekućeg sredstva za pranje (čišćenje) (opcionalno)
  • Postolja i podnožja za ergonomski povoljne radne visine kod samostojećih perilica posuđa
Saznajte više

Obrada vode za sjaj bez mrlja i održavanje vrijednosti

Mnoge perilice posuđa Miele Professional su već tvornički opremljene internim sustavom za omekšavanje vode. Za mjesto postave s vrlo visokim stupnjem tvrdoće vodovodne vode i za perilice sa sustavom spremnika sa svojim smanjenim protokom vode na raspolaganju dodatno stoje eksterni sustavi za obradu.

  • Omekšivač vode za uzimanje meke vode pri tvrdoći vode do 40°dH
  • Patrone za djelomičnu i potpunu demineralizaciju za obradu do 800 litara na sat
  • Mjerač protoka i mjerač vodljivosti za prikaz iscrpljenosti patrone
Saznajte više

System4Shine

Perilice posuđa

Perilice posuđa Miele Professional svim korisnicima nude odgovarajući učinak za njihove specifične zahtjeve: od perilica sa sustavom svježe vode za najviše zahtjeve glede higijene pranja preko posebno brzih podstolnih uređaja sa sustavom spremnika, sve do prolaznih perilica za maksimalan učinak šarži u restoranima i hotelima.

Pribor

Izuzetno široka lepeza ponude košara i umetaka omogućava, pouzdano i učinkovito smještanje bilo kojeg predmeta pranja u prskani pretinac perilice posuđa. Optimalnim rezultatima pranja (čišćenja) doprinosi također pribor za nekompliciranu obradu vode, različita postolja dopuštaju k tome integraciju u sve radne procese bez muke.

Kemija za pranje

Potpuno novo razvijeno sredstvo za pranje (čišćenje) i sredstvo za ispiranje serije ProCare Shine koncipirani su upravo za primjenu u perilicama posuđa Miele Professional. Sa svojim pažljivo usklađenim formulacijama omogućavaju Vam posebno učinkovite procese pranja uz ispitanu kompatibilnost uređaja i izuzetnu ekonomičnost.

Servisna služba

Sa svojom gustom mrežom servisnih tehničara Miele tvornička servisna služba stoji na raspolaganju za kratka vremena reakcije, brzi servis na licu mjesta i ugovore prilagođene potrebama korisnika. Iskusni stručnjaci iz Miele prodaje pomoći će Vam povrh toga pri odabiru i konfiguraciji uređaja i pribora.

Integrirana reverzna osmoza

Uvijek perfektna voda

Integrirana reverzna osmoza čini nove perilice posuđa sa spremnikom Miele Professional perfektnim odabirom za sve korisnike s najvišim zahtjevima na rezultate pranja. Voda iz dovoda se u perilici automatski oslobađa minerala koji tvore tvrdoću i ostalih soli. Stoga se nakon ispiranja predmeti pranja u potpunosti oslobađaju ostataka. Rezultat su bez greške čiste čaše, pribor za jelo i dijelovi posuđa sasvim bez naknadnog poliranja. Sustav reverzne osmoze ugrađen u pomičnu ladicu u postolju perilice štedljiv je po pitanju prostora i pogodan za servisiranje. Njegovo upravljanje je u potpunosti integrirano u upravljanje uređaja. Ovaj spoj u jedan visokoučinkovit cjeloviti sustav čini korisnima sljedeće prednosti, pr. s inovativnom funkcijom PerfectWater: ona djeluje protiv povratnog zasoljavanja i tako jamči optimalnu kvalitetu osmozne vode čak i nakon dužih pauza između ispiranja.

Viši komfor pri korištenju

Također kroz njeno lako korištenje uvodi se sustav reverzne osmoze bešavno u perilicu posuđa. Svi izlazi i ulazi provode se, isto kao i odabir programa pranja i prikaz statusa perilice, putem snažno osvietljenog dodirnog zaslona. Brzo upravljanje bez grešaka, time je zajamčeno i u vremenima najživljeg posla.

Izvanredna učinkovitost i higijena

Integriranom reverznom osmozom postići ćete savršene rezultate pranja i to u potpunosti bez naknadnog ručnog poliranja. Tako ćete uštedjeti na troškovima osoblja, izbjeći skupocjeno lomljenje stakla i prije svega svojim gostima pružiti vrhunsku higijenu. Daljnje dobitke omogućava funkcija Water Eco: prema programu moguće je prvo punjenje spremnika i također završno ispiranje provesti s običnom vodom, a ne sa demineraliziranom vodom. Tako se ekonomičnost može povećati kod posuđa koje nije snažno zaprljano.