Pribor za perilice posuđa

Rješenja za Pribor za perilice posuđa

Savršeno ukupno rješenje za pranje u Vašoj kuhinji

Pribor za optimalan tijek u kuhinji

Ispravan pribor olakšava svakodnevni rad. Tako podnožje
primjerice za optimalno ergonomsko upravljanje prilikom punjenja i pražnjenja uređaja. Savršeno doziranje osigurava se preko sustava za doziranje. Za najbolje rezultate pranja i siguran oslonac  pribor je u košarama optimalno fiksiran umetcima.
Ovakav i ostali originalan Miele pribor posebno je razvijen za Miele kućanske uređaje kako bi jamčili najbolje rezultate.

ProCare Shine

Sredstva za pranje i ispiranje Miele kvalitete

Tako ćete najbolje iskoristiti potencijal svoje kvalitetne Miele Professional perilice:
potpuno novo razvijeno sredstvo za pranje i sjajilo serije ProCare Shine koncipirani su upravo za uporabu u Miele perilicama. Svojom pažljivo usklađenom formulom osnova su profesionalnog pranja posuđa, koje će vas oduševiti učinkovitošću pranja i blistavim rezultatima.

Saznajte više o "ProCare Shine"

Tehnika za profesionalne zahtjeve

Tehnika na najvišoj razini

S inovativnom, robusnom tehnikom i programima za ispunjavanje najtežih zahtjeva, koji sežu dalje od uobičajenog domaćinstva, Miele Professional perilice posuđa usmjerene su na gospodarsku primjenu. Brojne mogućnosti priključivanja i snažna grijaća tijela zaslužna su za kratko vrijeme rada pri optimalnim rezultatima čišćenja i najboljoj isplativosti. Moduli za doziranje osiguravaju učinkovitu primjenu sredstva za čišćenje i ispiranje, dok sustavi pranja optimiraju rezultat pranja.

Univerzalne mogućnosti primjene

Fleksibilne mogućnosti postavljanja i ugradnje

Savršene mogućnosti podgradnje u kuhinjske nizove: Profesionalne perilice sa svježim dovodom vode jednostavno se integriraju u kuhinjske elemente. Opsežna dodatna oprema omogućuje daljnju prilagodbu na svaku ugradbenu situaciju kao i za pregradnju za samostojeću izvedbu.

HIgijena na vrlo visokom nivou

Sustav pranja svježom vodom

Perilice posuđa sa sustavom svježe vode dovode novu vodu nakon svake faze programa. Zaključno slijedi temeljito naknadno ispiranje s temperaturom koja je podešena posuđu. Takav postupak osigurava savršene rezultate pranja i vrlo visoki higijenski standard, koji premašuje zahtjeve komercijalnih perilica posuđa. Miele Professional perilice sa svježom vodom dodatno će Vas oduševiti kratkim vremenima pranja i visokom isplativošću. Pri 40 ciklusa pranja dnevno sustav pranja svježom vodom radi isplativije od sustava sa spremnikom.

Razvoj za savršene rezultate

Inovacije na najvišoj razini

S više od 120 godina naš slogan „Immer Besser” tjera nas na pronalaženje jedinstvenih rješenja. Miele je na taj način postao inovacijska sila svjetske klase pri čemu proizvodi proizvode za praksu, koji oduševljavaju maksimalnom iskoristivosti i savršenim rezultatima pripreme. Inženjeri u Miele Professional odjelu ulažu mnogo vremena i energije u razvoj inovativnih obilježja uređaja, koji će olakšati Vašu svakodnevicu. Osim savršenih rezultata pranja, sustav pranja sa svježom vodom primjerice jamči visoki standard higijene pri istovremenom pranju na dvije razine.