Rješenja za Pribor za stomatološku tehniku

Savršeno usklađeno

System4Dent – sve na jednom mjestu

Sustavom System4Dent Miele Professional nudi inovativan kompletan sustav za sigurnu i učinkovitu obradu instrumenata u stomatološkoj praksi. Budući da je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i u suradnji sa stručnjacima iz prakse, System4Dent pruža sustavno rješenje koje se dijeli na četiri stupnja: pranje/dezinficiranje, procesne kemikalije po mjeri, dokumentacija i vrhunska kvaliteta servisa. Za svaku od navedenih razina Miele Professional ima spremne učinkovite uređaje, procesne kemikalije, rješenja za dokumentaciju i ostali pribor kao i sveobuhvatnu uslugu. Budući da su sve komponente ovog sustava dostupne iz iste ruke, međusobno su savršeno usklađene. Rezultat je besprijekorna, prema materijalu izrazito nježna i gospodarski isplativa obrada stomatoloških instrumenata. Optimiran je čak i administrativni napor, budući da je za ukupan pothvat – od tehnike uređaja pa do financiranja – tvrtka Miele na raspolaganju kao kompetentan partner.

Preporuka za obradu instrumenata

Savršeni rezultati pranja

Ovisno o instrumentariju Miele Professional nudi optimalan sustav sačinjen od programa pranja i sredstva za pranje za optimalne rezultate obrade.

Saznajte više o "Preporuka za obradu instrumenata"

Najveća fleksibilnost

Genijalna preobrazba: novi nosači za punjenje

Brojni Miele Professional nedostižno raznoliki programi za obradu materijala obuhvaćaju kolica, košare, module i umetke za gotovo sve instrumente i laboratorijsko staklo. Uvođenjem uređaja za pranje i dezinfekciju serije PG 85 kompletno je prerađen sustav nosača za punjenje i postavljen je na nove osnove. Osim izrazito efikasnog dovoda vode i zraka za sušenje, nove nosače za punjenje odlikuje i modularna koncepcija. Na taj se način korisniku ne nudi samo povećan kapacitet punjenja već i puno veća fleksibilnost. Tako se primjerice u laboratoriju s malo nosača za punjenje mogu realizirati brojne različite varijante punjenja. Postoji još jedna dodatna prednost: s modularnim se sustavom mogu lako i povoljno napraviti buduća proširenja.