O nama Miele Professional

O nama

Najviša kvaliteta je naša vodilja - uvijek bolji je naš zajednički cilj. Kao jedini proizvođač mi testiramo naše proizvode na pogonski učinak od 30.000 radnih sati. Svejedno radi li se o analitički čisto obrađenim laboratorijskim predmetima ili dnevno svježe opranom rublju za hotelske goste: naša vodilja nas pokreće više od 115 godina, da za naše korisnike razvijamo najbolja rješenja, kako bi Vi ponovno svojim korisnicima mogli ponuditi najbolje rezultate.

Dobri temelji za Miele Professional

Miele Professional kvaliteta

Kvaliteta, na koju se možete osloniti. Uređaje iz linije Miele Professional razvijaju inženjeri i sve odabrane komponente uređaja proizvode se u kompetentnim tvornicama u Njemačkoj i Europi. Pojmu German Engineering dajemo značenje polaganjem pažnje u svaki detalj. Ulažemo velike napore čak i u mala poboljšanja.

Za razliku od drugih proizvođača, mi možemo jamčiti za najduži radni vijek i 100 % kvalitetu - u svemu što radimo.

 

Miele Professional ekonomičnost

Prednost koju Miele ostvaruje po pitanju kvalitete isplati se kroz trajnost. Kada se usporede troškovi kroz cjelokupni životni vijek, vidljivo je da su, dugoročno gledano, naši uređaji itekako isplativi. Za naše korisnike pojam German Engineering označava najveću ekonomičnost: dugi radni vijek, smanjena potrošnja vode i energije - povezano s brzim, sigurnim radnim procesima i dugotrajnom tehnikom u kojoj se ne pojavljuju smetnje.

 

Miele Professional učinkovitost

Svejedno koji se zahtjevi postavljaju na naše uređaje, učinkovitost i dugovječnost naših robustnih konstrukcija je uvjerljiva. Svaki proizvod se podvrgava završnom testiranju i tek kada prođe uspješno sva ispitivanja, spreman je za primjenu u praksi. Oni rade, rade i rade, tako da se naši korisnici mogu koncentrirati na svoj posao: sa sigurnošću isporučivati perfektne rezultate.

 

Miele Professional ergonomija

Miele Professional uređaji nude brojne inteligentne funkcije i precizno se prilagođavaju svakoj individualnoj potrebi. Mnogi od ovih procesa izvode se automatski, ali ipak moguć je i slobodan odabir programskih parametara, koji uređaje intuitivno i brzo čine spremnima za uporabu. Pregledno vođenje korisnika putem zaslona sa čistim tekstom ne ostavlja pitanja otvorenima - za kontinuiranu sigurnost korisnika.

 

Miele Professional servisna služba

Naša servisna usluga započinje već prije isporuke uređaja. Pažljivim analizama potreba, povezano s planiranjem procesa i detaljnim proračunima ekonomičnosti. U razgovoru s našim korisnicima razrađujemo specifične koncepte za individualne slučajeve primjene. Tako nastaju sustavna rješenja usklađena s potrebama, koja jamče sigurne procese. U radnoj svakodnevnici su naši servisni suradnici za naše korisnike uvijek tu. Nudimo Vam preventivne servise putem usklađenih servisnih programa s ugovorima za održavanje. Inspekcije, održavanja i servisiranje pridonose sigurnim radnim procesima, a ujedno održavaju vrijednost uređaja i osiguravaju Vašu investiciju. Ukoliko se jednom ipak nešto dogodi, možemo zahvaljujući našoj razgranatoj Miele Professional servisnoj mreži reagirati vrlo brzo - u medicinskoj tehnici u mnogim regijama čak 24 sata na dan, 365 dana u godini.

Filozofija

Miele Professional koncentrira se na proizvodnju industrijskih proizvoda za područje primjene profesionalnih perilica posuđa, praoničke tehnike, laboratorijske tehnike, stomatološke i medicinske tehnike. Miele Professional želi biti prvi izbor u svim situacijama kada se traže inovativni, vrhunski krajnji proizvodi s visokim učinkom pranja i visokim zahtjevima za higijenom.

Više o filozofiji tvrtke

Povijest

Već više od 90 godina proizvodi za profesionalnu primjenu stvaraju drugu bazu uspjeha tvrke Miele & Cie. KG. Na početku je to bio razvoj velikih perilica rublja, kasnije su došle perilice posuđa i uz to od 1960. godine medicinski proizvodi. Od 2000. godine Miele Professional se razvio od čistog proizvođača proizvoda do ponuđača sustava za profesionalna rješenja.

Više o Miele povijesti

Uprava

Miele Professional International vode gospoda Andreas Barduna (marketing / prodaja) i Michael Krimpmann (tehnika).

Za operativne poslove iz Professional područja tvrtke Miele u Njemačkoj odgovoran je gospodin Martin Hübner.

Više o Miele upravi

Poslovni razvoj

Tijekom poslovne godine 2018/2019, Miele Professional uključujući i talijansku medicinsko-tehnološku podružnicu Steelco Grupa, pridonio je 621 milijuna eura ukupnom rezultatu tvrtke Miele & Cie. KG od 4.16 milijardi eura. To predstavlja udio u prometu od 14.93%. U izazovnom okruženju Miele Professional je još jednom uspio ostvariti natprosječan rast.

Više o poslovnom razvoju

Održivost

Održivo poslovanje temelji se na vrijednostima i tradiciji tvrtke i osnova je za dugoračan uspjeh tvrtke. Miele je član UN organizacije Global Compact, koja se bavi održivim razvojem i potpisnik je ugovora "Charta der Vielfalt". Svake dvije godine Miele objavljuje izvješće o održivosti.

Više o tome na stranici Miele-Nachhaltigkeit.de