Extranet

Aktualne informacije na dnevnoj osnovi
U Extranet se možete, u bilo koje vrijeme, spojiti uobicajenim internet pristupom. Miele partneri raspolažu aktualnim informacijama o tekucim narudžbama, isporucivosti proizvoda i priboru, te novostima i oglašavanju kao i dogadanjima te ponudama u svakom prodajnom centru.

Prakticno pretraživanje i narucivanje
Sve što ste cijenili kod Miele internet pristupa, poput preglednih tražilica te iscrpnih i opsežnih informacija o svim Miele proizvodima, u Extranetu cete moci narucivati proizvode u bilo koje doba bez problema. Jednostavno i iznimno prakticno sa opcijom stavljanja proizvoda u košaru. Ukoliko naidete na prepreke, naši strucni djelatnici Vam stoje na raspolaganju putem telefona ili e-maila.

Narucivanje putem popisa prijedloga
Odabir proizvoda u Extranetu uz strucnu podršku. Za svoje narudžbe možete sastaviti popis prijedloga, narudžbu možete privremeno pohraniti i aktivirati ju kad Vam odgovara.

Brz odgovor
Prilikom unosa željenog termina za dostavu, saznat cete je li proizvod raspoloživ. Ako se dogodi da željeni termin nije raspoloživ, distribucijski centar ce Vas brzo i pouzdano savjetovati o alternativama. Vaše narudžbe, koje u Miele dolaze putem Extraneta, možemo brzo obraditi i na njih u kratkom vremenu odgovoriti.

Sve na jednom mjestu
Naravno da u svakom trenutku imate pregled nad ukupnom narudžbom, s informacijama o svojim otvorenim i izvršenim dostavama. To se naravno odnosi i na narudžbe predane telefonom ili faxom.

Sigurnost podataka
Visoki sigurnosni standardi pouzdano štite Vaše podatke od neovlaštenog pristupa. S osobno ovlaštenim pristupom samo Vi imate uvid u svoje poslovanje.

Upute za partnere
Ukoliko ste vec registrirani Miele prodajni partner i želite sudjelovati u našem Extranetu, molimo Vas da popunite odgovarajuci formular kako bi se mogli registrirati.