Rješenja za Kozmetički saloni, Wellness i Fitness

Savršeno njegovano rublje za dobar osjećaj

Razmazite svoje goste mekim frotirnim rubljem

Bez obzira je li riječ o ogrtaču ili ručniku za saunu: frotirno rublje mora biti jako meko i dobro mirisati. Rublje uvijek ima visoko materijalno, emocionalno ili reprezentativno značenje. Stoga Miele Professional asortiman za njegu rublja zauzima vrlo visoku poziciju. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje održavanje vrijednosti Vašeg rublja. Najbolji primjer je Miele saćasti bubanj. Zahvaljujući patentiranom razvoju naše perilice i sušilice nježno njeguju Vaše rublje.

Saznajte više o "Savršeno njegovano rublje za dobar osjećaj"

Reference

Legenda Brandenburških vrata

Adlon nudi prvorazrednu kvalitetu po pitanju opremljenosti i usluge. Savršena izvedba i dekoracija interijera i eksterijera uz profesionalnu 24-satnu poslugu u sobu te mogućnost angažiranja osobnog batlera. U restoranu Lorenz Adlon pronaći ćete kulinarski svijet koji nudi ukusne gastronomske delicije, slastice i Gourmet kompozicije.

Saznajte više o "Legenda Brandenburških vrata"

Uživanje u suncu na jugu

Wellness u mističnoj atmosferi: Ne tako davno su stanovnici Saint-Tropeza bili uvjereni u postojanje duhova. Nakon što je posljednji vlasnik preminuo i mali vlak napravio zadnju vožnju gostiju kroz borovu šumu, nekadašnji luksuzni dvorac postalo je osamljeno mjesto na brdu.

Saznajte više o "Uživanje u suncu na jugu"

Kulisa koja oduzima dah

Jedinstveni svijet praznika: U hotelu Ebner's Waldhof možete doživjeti spoj osobne usluge s mnoštvom bogatog sadržaja. Gotovo beskonačne mogućnosti uživanja u slobodnom vremenu pronaći ćete u bogatoj ponudi koja uključuje školu za golf, plažu za kupanje, travnjake za uživanje u pikniku te atraktivni spa s wellness tretmanima kao i tretmanima za uljepšavanje i medicinskom terapijom.

Saznajte više o "Kulisa koja oduzima dah"