Praonička tehnika

Rješenja za Praonička tehnika

Sigurnost korištenja

U skladu s Direktivom o strojevima

Direktive za strojeve (2006/42/EG) definiraju opsežne sigurnosne propise industrijskih uređaja. Poštivanje smjernica sprječava nezgode u svakodnevnom radu s uređajima. Svi uređaji iz Miele Professional asortimana odgovaraju u punom opsegu zahtjevima ovih smjernica. 

Saznajte više o "Sigurnost korištenja"

Robusne i dugovječne

Kvaliteta, na koju se možete osloniti

Zahtjevan radni dan zahtjeva 100 % pouzdane proizvode. Kako bi zajamčili tu pouzdanost, svi Miele Professional uređaji prolaze zahtjeve provjere kvalitete i podvrgavaju se temeljitoj završnoj kontroli.
Kontinuirana i stroga provjera kvalitete važan su dio viokih zahtjeva za kvalitetm koje pred sebe stavlja Miele Professional. Kako bi imao što veću kontrolu o proizvodu, najvažniji dijelovi uređaja proizvode se u tvornici kompanije. Rezultat je izvanredan slijed proizvodnje: ljevaonica, proizvodnja plastičnih materijala, razvoj motora i elektronike – sve ove proizvodne korake Miele sam provodi i zbog toga ima kvalitetu u svojim rukama.

Saznajte više o "Robusne i dugovječne"

Financijske usluge

Ponude po mjeri

S uređajima i priborom iz Miele Professional linije profitirat ćete od samog početka – čak i pri planiranju investicije. Miele usluga i savjetovanje obuhvaćaju po željama i atraktivne financijske usluge. Bilo da je riječ o financiranju, leasingu ili namju: S našim fleksibilno prilagođenim i po mjeri krojenim opcijama financiranja možete vrlo brzo profitirati s Miele provjerenom kvalitetom. 

Saznajte više o "Financijske usluge"

Perfektna ukupna rješenja

Pribor za optimalne tokove u praonici

S pravim priborom možete optimirati i pojednostaviti radne procese. Kao rezultat porasta učinkovitost i isplativost. 

Saznajte više o "Perfektna ukupna rješenja"

Tehnika za profesionalne zahtjeve

Tehnika na najvišoj razini

S inovativnom, robusnom tehnikom i primjenjivim programima njege za najviše zahtjeve, koji sežu preko područja domaćinstva, profesionalne perilice prilagođene su gospodarstvenoj primjeni. Visoko kvalitetni materijali, pojačani udari pare i robusni bubnjevi zaslužni su za izvanrednu opteretivost i trajnost kao i miran hod pri radu. Vrlo kratki programi rada osiguravaju, da je rublje brzo gotovo. Miele Professional perilice i sušilice su stoga prvi odabir, ukoliko se puno i često pere i ukoliko želite besprijekorniu čistoću i kod tvrdokornih mrlja.

Rješenja u skladu s praksom

Odgovarajući izbor za svaku potrebu

Različiti zahtjevi oko njege rublja zahtijevaju posebna rješenja, kako bi postigli uvijek savršen rezultat. Moderni koncepti upravljanja, individualni programi kao i inovativna tehnika štede vrijeme i sprječavaju pogreške. Miele Professional nudi specifična rješenja za hotele i gastronomiju, domove i bolnice, čišćenje zgrada, salone za pranje, održavanje zgrada, stambene i studentske domove te mnoga druga područja. Brojne perilice, sušilice i valjci za glačanje mogu se savršeno uskladiti obzirom na snagu i kapacitet – za izvrsne rezultate.

Samo Miele

Razvoj za savršene rezultate

Inovacije na najvišoj razini

Cilj Miele Professional je olakšavanje svakodnevnih radova u njezi rublja. Ovdje nudimo inovativna i praktična rješenja poput primjerice patentiranog Miele saćastog bubnja ili sustava sušenja PerfectDry. Naša inovacijska snaga proizlazi iz našeg slogana, koji već više od 120 godina stoji iza Miele kvalitete: „Immer Besser.”

Samo Miele

Optimalno njegovano

Njega rublja na najvišoj razini

Od visoko funkcionalnog do kvalitetnog tekstila: Naše rublje za nas ima uvijek neku materijalnu, emotivnu ili reprezentativnu vrijednost. Stoga Miele Professional asortiman za njegu rublja zauzima vrlo visoku poziciju. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje održavanje vrijednosti Vašeg rublja. Najbolji primjer je Miele saćasti bubanj. Zahvaljujući patentiranom razvoju naše perilice i sušilice nježno njeguju Vaše rublje.

Održivost savršenstva

Učinkovito i isplativo

Miele Professional nudi Vam individualno prilagođena sistemska rješenja, koja se odlikuju izvanrednom učinkovitosti. Uz pomoć inovativnih programa ostvaruju se niske potrošnje električne energije i vode, te štedno doziranje sredstva za čišćenje. Napredne tehnologije pocrtavaju različite zahtjeve o učinkovitosti naših proizvoda, kod sušilica s toplinskom pumpom potrošnja električne enrgije je do 60 % manja, također postoji i mogućnost priključka tople vode.