Rješenja za Praonička tehnika

Tehnika za profesionalne zahtjeve

Tehnika na najvišoj razini

S inovativnom, robusnom tehnikom i primjenjivim programima njege za najviše zahtjeve, koji sežu preko područja domaćinstva, profesionalne perilice prilagođene su gospodarstvenoj primjeni. Visoko kvalitetni materijali, pojačani udari pare i robusni bubnjevi zaslužni su za izvanrednu opteretivost i trajnost kao i miran hod pri radu. Vrlo kratki programi rada osiguravaju, da je rublje brzo gotovo. Miele Professional perilice i sušilice su stoga prvi odabir, ukoliko se puno i često pere i ukoliko želite besprijekorniu čistoću i kod tvrdokornih mrlja.

Rješenja u skladu s praksom

Odgovarajući izbor za svaku potrebu

Različiti zahtjevi oko njege rublja zahtijevaju posebna rješenja, kako bi postigli uvijek savršen rezultat. Moderni koncepti upravljanja, individualni programi kao i inovativna tehnika štede vrijeme i sprječavaju pogreške. Miele Professional nudi specifična rješenja za hotele i gastronomiju, domove i bolnice, čišćenje zgrada, salone za pranje, održavanje zgrada, stambene i studentske domove te mnoga druga područja. Brojne perilice, sušilice i valjci za glačanje mogu se savršeno uskladiti obzirom na snagu i kapacitet – za izvrsne rezultate.

Samo Miele

Razvoj za savršene rezultate

Inovacije na najvišoj razini

Cilj Miele Professional je olakšavanje svakodnevnih radova u njezi rublja. Ovdje nudimo inovativna i praktična rješenja poput primjerice patentiranog Miele saćastog bubnja ili sustava sušenja PerferctDry. Naša inovacijska snaga proizlazi iz našeg slogana, koji već više od 100 godina stoji iza Miele kvalitete: "Immer besser."

Samo Miele

Optimalno njegovano

Njega rublja na najvišoj razini

Od visoko funkcionalnog do kvalitetnog tekstila: Naše rublje za nas ima uvijek neku materijalnu, emotivnu ili reprezentativnu vrijednost. Stoga Miele Professional asortiman za njegu rublja zauzima vrlo visoku poziciju. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje održavanje vrijednosti Vašeg rublja. Najbolji primjer je Miele saćasti bubanj. Zahvaljujući patentiranom razvoju naše perilice i sušilice nježno njeguju Vaše rublje.

Održivost savršenstva

Učinkovito i isplativo

Miele Professional nudi Vam individualno prilagođena sistemska rješenja, koja se odlikuju izvanrednom učinkovitosti. Uz pomoć inovativnih programa ostvaruju se niske potrošnje električne energije i vode, te štedno doziranje sredstva za čišćenje. Napredne tehnologije pocrtavaju različite zahtjeve o učinkovitosti naših proizvoda, kod sušilica s toplinskom pumpom potrošnja električne enrgije je do 60 % manja, također postoji i mogućnost priključka tople vode.