Rješenja za Restorani

Savršeni uređaji za Vašu radnu svakodnevnicu

Stvarno sjajan učinak

Besprijekorni rezultati čišćenja u gastronomiji bi trebali biti sami po sebi razumljivi. Perilice posuđa i rublja Miele Professional jamče najbolje rezultate uz niske troškove. Brzo i higijenski.
Miele profesionalne perilice posuđa sa sustavom spremnika rade izrazito brzo, gospodarski isplativo i u svakom su trenutku spremne za rad. Kratka vremena rada i jednostavna uporaba omogućuju veliki protok suđa. Savršeno su rješenje kada se u hotelijerstvu i gastronomiji izrazito brzo moraju postići temeljiti rezultati pranja.
Čisti stolnjaci i salvete važna su odlika njegovane gastronomije. Optimalno pranje i savršena završna obrada rublja odlučujuće su pretpostavke za njegovano gostoprimstvo u području gastronomije. Odgovarajući kapaciteti uređaja za svaku potrebu pritom jamči izrazitu gospodarsku isplativost.

Saznajte više o "Savršeni uređaji za Vašu radnu svakodnevnicu"

Reference

Udobna adresa u zelenom vrtu

U vrtu Rackmer udobni apartmani u svako doba godine pozivaju na opuštajući boravak pun užitaka. Na svojoj vlastitoj terasi gost sa čašom vina u ruci može uživati u suncu, voćnjaku i miru sela na otoku. Značajno obnovljeno i novim zdanjima prošireno povijesno imanje pruža uvjete za nezaboravan odmor u srcu otoka Föhr.

Saznajte više o "Udobna adresa u zelenom vrtu"

Kulisa koja oduzima dah

Jedinstveni svijet praznika: U hotelu Ebner's Waldhof možete doživjeti spoj osobne usluge s mnoštvom bogatog sadržaja. Gotovo beskonačne mogućnosti uživanja u slobodnom vremenu pronaći ćete u bogatoj ponudi koja uključuje školu za golf, plažu za kupanje, travnjake za uživanje u pikniku te atraktivni spa s wellness tretmanima kao i tretmanima za uljepšavanje i medicinskom terapijom.

Saznajte više o "Kulisa koja oduzima dah"

Legenda Brandenburških vrata

Adlon nudi prvorazrednu kvalitetu po pitanju opremljenosti i usluge. Savršena izvedba i dekoracija interijera i eksterijera uz profesionalnu 24-satnu poslugu u sobu te mogućnost angažiranja osobnog batlera. U restoranu Lorenz Adlon pronaći ćete kulinarski svijet koji nudi ukusne gastronomske delicije, slastice i Gourmet kompozicije.

Saznajte više o "Legenda Brandenburških vrata"