Priopćenja za javnost

0209-2015 Prestige

Zagreb, 28.9.2015. 0209-2015

Priopćenje za javnost / Br. 0209-2015

 

 

 Miele je predstavio 'zasigurno najbolju perilicu rublja svih vremena'

 

 

Zagreb, 28.09.2015. – Zahvaljujući svojim mnogobrojnim jedinstvenim značajkama, nova Miele perilica rublja W1 na tržištu ne mora strahovati od konkurencije. Nijedna druga perilica nije u stanju ponuditi razred energetske učinkovitosti A+++ te minus 40% ocjenu u kombinaciji s programom koji traje manje od 3 sata, sa zapremninom od 9 kg i brzinom od 1600 okretaja u minuti. Naravno, svjetski ekskluzivni TwinDos sustav za raspršivanje i jedini potpuni ciklus s ocjenom A za izvedbu pranja su uključeni. Savršeni par, za ovu perilicu, kako tehnički, tako i po pitanju dizajna, je T1 sušilica za rublje koja također ima veliki zaslon na dodir.

 

 Izvanredna karakteristika, u smislu izvedbe pranja i energetske iskoristivosti, je postupak pranja PowerWash 2.0. On predstavlja poboljšanje u vidu uštede u odnosu na prethodni Miele PowerWash sustav koji je prošle godine dobio priznanje od strane WFK instituta za brigu o odjeći upravo zbog poboljšanja izvedbe čišćenja za najmanje 10%. PowerWash se oslanja na međusobno djelovanje pumpe za cirkulaciju i precizno podešene brzine bubnja.

Optimizirana verzija – PowerWash 2.0 – je okarakterizirana s još preciznijim nadzorom punjenja ove pumpe zajedno s Miele Spin&Spray tehnologijom. Glavna pogodnost ovog pristupa leži u činjenici da, usprkos najvećoj zapremnini od 9 kg, čak i puno manja punjenja mogu se oprati energetski učinkovito – zahvaljujući PowerWash 2.0. Ovu novu tehnologiju karakteriziraju višestruki kratki intervali centrifuge prilikom glavnog pranja kako bi se osiguralo bolje ovlaživanje i natapanje odjeće. To također omogućava smanjenje nivoa vode, čuvajući toplinu bez ugrožavanja izvedbe čišćenja.

Zasigurno najzanimljivija karakteristika novih perilica je elegantna upravljačka ploča s velikim zaslonom na dodir koji omogućava jednostavnu i intuitivnu upotrebu (XL Tronic). Jedini drugi nadzor na upravljačkoj ploči je On/Off tipka. Pogodnost, sigurnost i iskustvo pametnog korištenja je ono što nudi Wash Assisant (Asistent u pranju). On uključuje analizu vrste tkanine i boje, stupanj onečišćenja i brzinu koja je potrebna. Temeljem ovih podataka, perilica preporučuje najprikladniji program.

Zatim, sljedeća ekskluzivna Miele karakteristika koja nudi korisniku odlične pogodnosti je TwinDos, jedini integrirani automatski sustav za raspršivanje deterdženta za pranje na svijetu, koristeći višestruke tekuće komponente za zajamčenu, besprijekornu čistoću bijelog i jako prljavog rublja. Dva deterdženta, UltraPhase1 (otklanjaju bjelančevine i masnoću) i UltraPhase2 (obavlja izbjeljivanje), precizno su spojeni pomoću TwinDos sustava da bi udovoljili potrebama individualnih punjenja i programa. Ovo ne samo da poboljšava izvedbu čišćenja i pogodnost za korisnika, već i pospješuje uštedu novca, te ne onečišćava okoliš, uštedom od 30% deterdženta.

Istovremeno, TwinDos je otvoren sustav koji omogućava korištenje Miele UltraPhase 1 ili 2 deterdženta kao i dodatne spremnike za bilo koji drugi deterdžent ili omekšivač za rublje. Naravno svi W1 modeli još uvijek imaju konvencionalne raspršivače za deterdžent koji omogućavaju da se prašak i aditivi otpuštaju ručno u za to predviđeno vrijeme. Dodatna alternativa koja je jedinstvena za Miele je precizno doziranje bez prolijevanja, deterdženti za posebnu uporabu i omekšivači za rublje koji koriste dozirane kapsule. Oni su jednostavno položeni u odjeljku omekšivača za rublje.

W1 se može pohvaliti svim karakteristikama koje su postavile Miele daleko iznad konkurencije tijekom posljednjih godina, uključujući 26 programa za pranje posebne namjene, EcoFeedback, indikatori potrošnje električne energije i vode kao i patentirani SoftSteam bubanj u kombinaciji sa SteamCare koje omogućava maksimalnu njegu tkanine i smanjuje potrebu za glačanjem do 50%. Iz svega navedenog na posljetku proizlazi činjenica da korisnici profitiraju na Miele-ovoj legendarnoj kvaliteti, pouzdanosti i dugotrajnosti proizvoda, što proizlazi iz toga da su proizvodi atestirani na 20 godina. Perilice ne bi mogle izdržati centrifugalne sile koje su kombinirane s brzinom od 1600 okretaja u minuti i zapremninom od 9 kg da nije robusnog i čvrstog dizajna Miele perilica. „Ako sve uzmete u obzir, ovo je najbolja perilica rublja koju je Miele ikad proizveo i zasigurno najbolja perilica na tržištu“, kaže Dr. Eduard Sailer, rukovoditelj odgovoran za tehničke poslove Miele Group.

Idealni dodatak ove perilice, s tehničke i optičke strane, je T1 sušilica rublja s A+++ ocjenom za energetsku učinkovitost i zapremninom od 9 kg. Ove karakteristike su nadopunjene detaljima kao što je SteamFinish. To uključuje prskanje aerosola koji se stvara nakon što voda prolazi iz spremnika kondenzatora u bubanj, gdje se pretvara u paru prilikom izlaganja vrućem zraku. Ovim načinom se uklanjaju nabori na odjeći i rastežu tkanine prilikom vrtnje bubnja. Ova funkcija stvarno dolazi do izražaja kada se suha odjeća priprema za glačanje ili nenošeni odjevni predmeti koji su se nalazili u putnoj.

torbi trebaju izravnati. Ukoliko je potrebno, posebni Miele sustav za raspršivanje mirisa daje poseban dašak arome odjeći tijekom postupka sušenja. EcoFeedback indikator koji je postao prepoznatljiva karakteristika Miele perilica rublja, sada pomaže korisnicima prilikom rukovanja energetskom učinkovitosti sušilice.

Nova perilica rublja i nova sušilica se sada mogu povezati preko mreže Miele@home i SmartGrid. Ovo ukazuje na Miele-ov desetogodišnji motiv i poriv da promovira pametnu tehnologiju za kućanstvo uključujući novu generaciju perilica za njegu rublja. Novitet na ovim perilicama je MobileControl s kojim se uređaji mogu kontrolirati ne samo u kući već, pomoću nove aplikacije, s pametnog telefona ili tablet PC-a.

*40% više energetski učinkovita nego što je potrebno za A+++ ocjenu

Preuzimanje PDF
Vaša kontakt osoba
Ansprechpartner

Osoba za kontakt

Ako imate pitanja ili želje, nazovite nas ili pošaljite e-mail. Rado ćemo Vam pomoći.

Saznajte više