Korporativne vrijednosti

Ponosni smo na višegodišnju povijest naše tvrtke, u kojoj naši zaposlenici (m/ž) oduvijek imaju i sigurno će i u buduće imati vrlo važnu ulogu. Provjerite koje nas teme pokreću i dozvolite nam da Vas sami uvjerimo u to.

Personalpolitik und Unternehmenskultur

Politika ljudskih potencijala i korporativna kultura

Uz brižnu osobnost osnivača, neobičnu za to vrijeme, Carl Miele i Reinhard Zinkann uspostavili su još davne 1899. temelje današnje HR politike - socijalne pravde i poštovanje. Ovaj istinski sklad u kombinaciji s jedinstvenom korporativnom kulturom značajno doprinosi zadovoljstvu i zadržavanja zaposlenika.

Leistungen für Mitarbeiter

Prednosti za zaposlenike (m/ž)

Miele zaposlenici (m/ž) postižu mnogo - oni vrlo često donose iznadprosječnu predanost, sposobnost i predanost svom radu. To pridonosi značajnom dijelu uspjeha i identiteta branda Miele. Tvrtka pak nudi načine za održavanjem i povećanjem tog zadovoljstva i performansi putem naknada za rezulatet, sveobuhvatne prednosti i fleksibilan raspored rada.

Nachwuchsförderung

Otkrivanje novih talenata

Miele nudi mnogo zanimljivih područja rada, a sve doprinose uspjehu tvrtke - i mladi talenti su u potražnji posvuda. Prilike su tu da se otkriju, napreduju i razvijaju. Ciljana promocija novih talenata zauzima visoki prioritet u kompaniji.

Personalentwicklung und Weiterbildung

Školovanje i razvoj zaposlenika

Razvoj zaposlenika (m/ž) je visok prioritet u tvrtki Miele jer smo uvijek svjesni da su zaposlenici ti koji čine uspjeh tvrtke mogućim. Miele nudi širok, ciljani razvoj karijere i obuku kako bi se osigurala učinkovitost i zapošljivost, u prosjeku, starije radne snage. Pojedinim vještinama i osobnim potrebama je dana posebna pažnja.

Arbeitssicherheit und Gesundheitsschutz

Sigurnost na radu i zaštita zdravlja

Miele naporno radi na promicanju zdravlja zaposlenika (m/ž) svih dobi i osiguranju njihove sposobnosti da rade svoj posao. Tvrtka jamči najveću moguću sigurnost na radu i podršku njihovom zdravlju na svim mjestima.

Beruf und Familie

Posao i obitelj

Miele ima obitelj-friendly politiku prema zaposlenicima (m/ž) i rado promovira kompatibilnost posla i obitelji. Naglasak je na savjetovanju i organiziranju skrbi za djecu i starije osobe (uz savjete o njezi). Osim toga, razgovori o roditeljskom dopustu su institucionalizirani, formalizirani te se nastavljaju programi obrazovanja i osposobljavanja posebno za roditelje.