Zaposlenici s iskustvom (m/ž)

Berufserfahrene

Već ste odradili praksu ili želite nove mogućnosti u karijeri a imate malo radnog iskustva? U tom slučaju Vam preporučujemo radna mjesta za izravno zapošljavanje (m/ž). Miele Vam nudi raznolike mogućnosti primjene u zemlji i medunarodno. Ciljane mjere razvoja i usavršavanja osoblja, odlične socijalne vještine i fleksibilni modeli radnog vremena, financijska sigurnost, usklađivanje poslovnog i obiteljskog života, te zdravstvena briga za naše djelatnike dio su naše svakodnevice. Podržite nas sa Vašim Know-how. Veselimo se Vašoj prijavi!

Vaša osoba za kontakt (m/ž)

Miele Njemačka

Informacije

Sistematsko i individualno uhodavanje u posao nudimo našim početnicima i djelatnicima s radnim iskustvom. Počinjete raditi po sustavu "on-the-job" i već na prvom radnom danu započinjete s osnovnim uputama vezanim uz kompaniju. Osim toga sudjelovati ćete u ciljanim predavanjima na kojima ćete biti upoznati s informacijama o kompaniji, o strukturi radnih mjesta i socijalnim vještinama te će biti predstavljena različita strukovna područja sa svojim zadaćama i funkcijama.

Individualna uključenost u izazove novog radnog mjesta ovisi s jedne strane o praktičnim znanjima, a s druge strane o Vašim kvalifikacijama. Na taj način se Vama individualno prilagođava plan uhodavanja, koji omogućuje intenzivno učenje i upoznavanje sa strukovnim područjem i pripadajućim funkcijama.

Upute za prijavu

Pronašli ste odgovarajuće radno mjesto na našoj burzi rada? U tom slučaju se veselimo Vašoj prijavi (pismu namjere, životopisu, svjedodžbama, diplomama).

Molimo pošaljite nam - sažeto u pdf-datoteci (< 10 MB) - ili na e-mail ili poštom na adresu kompanije.

Planirate jednu inicijativnu prijavu? Molimo prvo nas kontaktirajte. Na taj način Vas možemo informirati telefonskim putem, ukoliko se pojavi potreba za inicijativnom-prijavom.

Mi provjeravamo prijave na svakodnevnoj osnovi i osiguravamo Vam povjerljivo rukovanje Vašim podacima.

Kontakt

Informacijski materijal

Opis Format Preuzimanje
Immer Besser - karijera kod Miele PDF Preuzimanje

Miele International

Informacije

Miele zaslužuje povjerenje svojih kupaca diljem svijeta. Naše internacionalne podružnice (VG) u više od 45 zemalja diljem svijeta kao i ostali partneri, brinu o tome da inovativni Miele proizvodi oduševljavaju kupce na svim kontinentima.

Preko 6.000 zaposlenika (m/ž) nalazi se samo u inozemstvu (diljem svijeta ukupno oko 16.000 zaposlenika (m/ž). Naša inozemna predstavništva načelno imaju vlastitu politiku zapošljavanja što znači da samostalno zapošljavaju.

Molimo posjetite internet stranicu željene Miele podružnice. Vecina njih raspolaže s rubrikom o karijeri, tako da možete brzo saznati, na licu mjesta, koje potrebe za osobljem postoje. Ukoliko to nije slučaj, kontakt možete ostvariti ili putem telefona ili pismenim putem (e-mail).

Pregled poslova International

Upute za prijavu

Sadržaj prijave, oblik i put prijave ovise o zemlji u kojoj se prijavljujete.

Molimo Vas da se informirate o tome kod podružnice u Vašoj okolici, na koji nacin možete pripremiti optimalnu prijavu.

Kontakt

Informacijski materijal

Opis Format Preuzimanje
Immer Besser - karijera kod Miele PDF Preuzimanje