Za maksimalan osjećaj slobode kod kuće

Naš inovativni Miele@home sustav umrežava inteligentne kućanske uređaje te unapređuje način upravljanja. Za veću fleksibilnost i komfor – gdje god da se nalazite.

Miele@home

Gdje god da se nalazite - na svoje se kućanske uređaje možete osloniti. Umrežavanje uređaja nudi nove mogućnosti, koje u dinamičnoj svakodnevici omogućuju više udobnosti, kvalitete života i sigurnosti. Uz posebno razvijene funkcionalnosti, mobilno upravljanje te nove tehnologije povezivanja, nudi se jedan sustav koji Vam proširuje vidike slobode – te pomaže da svoju svakodnevicu učinkovito i održivo oblikujete: Miele@home.

Miele@mobile aplikacija čini Vaš pametni telefon ili tablet praktičnim pomoćnikom u kućanstvu.

Potpuna kontrola u svakom trenutku

SMiele@mobile aplikacijom i kada se nalazite izvan svog doma, uvijek sve imate pod kontrolom. Koliko još treba perilici rublja? Jesu li vrata zamrzivača doista zatvorena? Kada je pečenje gotovo? Sve to zna Vaš pametni telefon.

Saznajte više

Sredstvo za pranje ili sredstvo za ispiranje? Praktična kupovina putem interneta.

Sitnice u našoj svakodnevici ne bi trebale imati veliku ulogu. Primjerice imate li još dovoljno sredstva za pranje za svoj TwinDos ili su tablete za perilicu posuđa pri kraju. Vaši uređaji automatski ukazuju na smanjivanje zaliha. Sa ShopConn@ct* sve naručite putem internet trgovine - s pametnog telefona ili tableta.

* ovisno o modelu i državi

Kupka za najboljeg prijatelja? Uz pametnog asistenta nikakav problem.

U nekim se situacijama možete osloniti na profesionalnu podršku - primjerice kada je riječ o savršenoj njezi rublja. Interaktivni Miele asistent preporučiti će Vam prikladni program pranja. Bez obzira radi li se o omiljenoj plišanoj igrački, pamučnoj košulji ili svilenom šalu - Miele asistent uvijek nudi optimalno rješenje.

Smart Home je doista inteligentan sustav, tek kada je napa usklađena s osvjetljenjem prostorije.

Uživajte u trenutku - primjerice u miru Vaše kuhinje. Uz SuperVision uvijek imate nadzor nad statusom Vaših kućanskih uređaja bez potrebe za pametnim telefonom - sasvim neprimjetno, na zaslonu Vašeg kuhinjskog uređaja.

SAZNAJTE VIŠE

Sve na jednom mjestu

Uključivanje aparata za kavu, dizanje roleta: Vaši Miele uređaji uključeni u Smart Home znaju kako počinje dobar dan.

SmartStart voli sunčevu svjetlost

Sa SmartStart* svoje kućanske uređaje upotrebljavajte automatski kada je struja najpovoljnija. Bilo da je riječ o struji iz vlastitog solarnog sustava ili tarife opskrbljivača energije. Tako ne čuvate samo okoliš već štedite i svoj novac.

SAZNAJTE VIŠE

Obzirom na pažljivo birane partnere Miele kućanski uređaji mogu se integrirati u postojeću Smart Home komunikacijsku mrežu. Na taj način možete uživati u učinkovitosti i praktičnosti sveobuhvatnog umrežavanja.

A zahvaljujući WiFiConn@ct jednostavno koristite svoju WLAN mrežu s pouzdano tehnologijom.