Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele.
Ovdje navodimo samo njih šest.

Slogan „Immer Besser“ vrijedi od samog osnutka tvrtke Miele, davne 1899. godine. To znači da ćemo napraviti sve što možemo kako bi bili „Immer Besser“ u odnosu na našu konkurenciju i „Immer Besser“ nego što smo sada. Želimo svojim kupcima olakšati svakodnevicu i pružiti veselje, s uvijek boljim proizvodima. Za naše kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.

Miele kvaliteta

Već gotovo više od 100 godina vrijedi sljedeće: na Miele se možete osloniti, naši uređaji neće Vas ostaviti na cjedilu. Svoje kućanske uređaje ispitujemo na radni vijek do 20 godina. Jednom Miele, uvijek Miele: Miele kupci diljem svijeta ostaju vjerni našim proizvodima, a njihova preporuka nam je najbolja reklama. I za ubuduće možemo obećati: po pitanju kvalitete i dugotrajnosti naših uređaja ne pristajemo ni na kakve kompromise.

Miele tehnika

Miele ima fascinantnu tehniku i izvanredne rezultate pri minimalnoj potrošnji energije. Navedeno se odnosi na sve naše proizvodne linije za higijensko i nježno pranje rublja, nježno i temeljito čišćenje podnih površina i Vašeg posuđa, te mnogobrojne raznolikosti kada je riječ o pripremi hrane prilikom kuhanja ili pečenja. Za to su zaslužne mnogobrojne inovativne ideje, koje ima samo Miele. Dokazuju to i brojna osvojena prva mjesta diljem svijeta, koja smo osvojili kao rezultat renomiranih ispitivanja proizvoda.

Miele umjetnost stvaranja

Miele označava pravu umjetnost stvaranja, gdje se susreću vizija, preciznost i puno ljubav za detalje.
Svaki od naših proizvoda izrađen je po najvišim standardima i podliježe intenzivnoj provjeri kvalitete sve do individualne provjere površina rukavicom. Od ručki koje su izrađene od jednog komada metala pa sve do preciznih dimenzija, koje su za sve grupe proizvoda savršeno
međusobno usklađene, svaki je element dio našeg puta k potpunom savršenstvu. Jer ništa nije važnije od toga da što dulje uživate u svom Miele uređaju.

Miele usluga

Miele kupci uživaju u povlaštenoj usluzi: navedeno jamči brzu i učinkovitu podršku kupcima, koja je mnogo puta bila odlikovana najboljom u svojoj branši. Čak i ako Vam je potrebno individualno savjetovanje o proizvodima ili želite profesionalno čišćenje Vaših Miele uređaja, mi sa zadovoljstvom dolazimo k Vama u Vaš dom. Uvijek smo tu za Vas. Obećajemo!

Miele dizajn

Miele odlikuju jasni oblici, bezvremenska elegancija i intuitivno upravljanje.
Upravljanje Miele uređajima je jednostavno i zabavno: bilo da je riječ o upravljaju pomoću
okretnog regulatora, decentnim senzorom ili putem zaslona osjetljivog na dodir. Nigdje drugdje nećete pronaći toliko pažljivo usklađenih linija dizajna i nijansa boje kojima se Miele uređaji uklapaju u najrazličitije stilove kuhinjskih elemenata. Miele će se savršeno uklopiti, bez obzira na to kako namjestili svoju kuhinju.

Miele brend

Miele je u mnogim zemljama jedan od najpoželjnijih tržišnih brendova. Na njemačkom tržištu izabran je za najbolju tržišnu marku svih vremena („best brand ever“). Takav tržišni brend otkriva mnogo i o njegovom korisniku: kad je riječ o kuhinjskim uređajima, Miele kupci imaju visoke standarde po pitanju učinkovitosti i zaštite okoliša. Tko kupuje Miele osviješten je po pitanju kvalitete i stila.