Perilice rublja i sušilice rublja – tako ćete pronaći odgovarajući uređaj.

Želite kupiti novu perilicu ili sušilicu, ali ne znate odakle početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite uređaj, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

Kroz odgovore na neka pitanja o Vašim potrebama vezanim za perilice i sušilice rublja naš će Vam savjetnik pri kupnji potražiti modele, koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

 

• Koji uređaj ima odgovarajući kapacitet za Vaše kućanstvo? Nudimo razne sušilice, perilice i perilice sa sušilicom rublja za svaki izazov pranja, bez obzira na veličinu.

 

• Koja je vrsta perilice ili sušilice rublja odgovarajuća za Vaše kućanstvo? Bilo kao stup za pranje i sušenje, podgradni uređaj ili samostojeći – imamo modele za svaku situaciju i svako mjesto postavljanja. Kako Vam korištenje perilice rublja ne bi postalo naporan posao.

 

• Koje su Vam funkcije i specifikacije važne? Naše perilice i sušilice rublja dolaze s raznim opcijama – od postupka pranja i razreda energetske učinkovitosti do brzine centrifuge i maksimalnog punjenja. Pomoći ćemo Vam da otkrijete koji je uređaj odgovarajući za Vas. Kako bi Vaše pranje bilo jednostavno.

 

Upoznajte naš asortiman perilica i sušilica rublja

Perilice rublja

Sušilice rublja

Perilica sa sušilicom rublja

UltraPhase

Kapsule

Na vrh stranice