Miele savjetnik pri kupnji

Otkrijte odgovarajući uređaj za svoje potrebe

Nekoliko jednostavnih pitanja dovoljno je da pronađete idealan uređaj za svoj dom i svoje individualne potrebe. Naš sveobuhvatni savjetnik pri kupnji pokriva sve linije i kategorije Miele proizvoda i brine o tome da lako pronađete svoj savršeni uređaj.

U potrazi ste za uređajima koji će Vaš dom održavati čistim i svježim?

Sljedeći savjetnik pri kupnji pomoći će Vam pronaći odgovarajući uređaj za Vaš dom iz naših različitih kategorija pranja i čišćenja.

Miele usisavači

Odgovarajući usisavač za Vaš dom

Miele nudi inovativne varijante modela kao što su bežični usisavači, usisavači sa i bez vrećice i usisavači roboti, od kojih su svi dostupni s velikim izborom posebnog pribora.

Krenimo

Savršeno prano i osušeno

Naše perilice i sušilice rublja nude niz značajki, od ciklusa pranja i energetske učinkovitosti do brzine centrifuge i maksimalnog kapaciteta punjenja. Dopustite da Vam savjetujemo da pronađete uređaj koji može pojednostaviti njegu Vašeg rublja.

Krenimo

Blistavo čisto posuđe bez muke

Imamo niz uređaja koji se mogu nositi sa svim izazovima pranja posuđa, neovisno o veličini. S prvorazrednim opcijama te inovativnim programima i funkcijama za sve vrste posuđa i pribora za jelo.  

Krenimo

 

 

U potrazi ste za perilicom rublja koje će ispuniti sve Vaše potrebe i želje?

Uz samo nekoliko pitanja, možemo Vam preporučiti perilicu rublja, sušilicu rublja ili glačalo koje ima odgovarajuće karakteristike i funkcije za Vaše potrebe.

Savršeno prano i osušeno

Naše perilice i sušilice rublja nude niz značajki, od ciklusa pranja i energetske učinkovitosti do brzine centrifuge i maksimalnog kapaciteta punjenja. Dopustite da Vam savjetujemo da pronađete uređaj koji može olakšati njegu Vašeg rublja.

Krenimo

 

 

U potrazi ste za svojim sljedećim kuhinjskim uređajem i savršenom opremom za kuhinju?

Uz nekoliko pitanja možemo Vam preporučiti model koji ima odgovarajuće značajke i funkcije za Vas, npr. aparate za kavu, pećnice, parne pećnice, perilice posuđa, ploče za kuhanje, nape, mikrovalne pećnice, ladice za održavanje topline i ladice za vakumiranje ili zamrzivače i hladnjake.

Pećnica

Za sve potrebe pri kuhanju, odmrzavanju i gratiniranju

Pećnice i mikrovalne pećnice

Tražite pećnicu, mikrovalnu ili parnu pećnicu s različitim načinima rada? Naši uređaji prilagođeni su svim potrebama i željama, a karakterizira ih klasični ili minimalistički dizajn upotpunjeni elementima od stakla ili plemenitog čelika.

Ploče za kuhanje

Uređaji koji Vašu kuhinju čine savršenom

Uređaji za kuhanje

Naši savjetnici pri kupnji pomoći će Vam da saznate je li ladica za održavanje topline ili vakumiranje odgovarajuća za Vas ili koja vrsta ploče za kuhanje odgovara Vašim potrebama. Uz savjetnika za nape možete pronaći odgovarajući proizvod na temelju Vašeg zahtjeva glede vrste filtra i dizajna.

Hladnjak

Ispravna temperatura s odgovarajućim funkcijama

Odabir odgovarajućeg hladnjaka ili zamrzivača i razmatranje ukupnog kapaciteta osigurat će da Vaš uređaj pruža savršenu temperaturu za potrebe Vašeg kućanstva. Naš izbor nudi niz opcija i značajki koje zadovoljavaju Vaše individualne potrebe.

Krenimo
Miele perilice posuđa

Blistavo čisto posuđe

Imamo niz uređaja koji se mogu nositi sa svim izazovima pranja posuđa, neovisno o veličini. S prvorazrednim opcijama te inovativnim programima i funkcijama za sve vrste posuđa i pribora za jelo.

Krenimo
Aparata za kavu

Pripremajte napitke Barista kvalitete kod kuće

Bez obzira na to zanima li Vas ugradbeni ili samostojeći model, naši aparati za kavu pripremaju Vašu savršenu kavu. Želite li individualno prilagođenu šalicu napitka pritiskom na tipku ili biste radije imali posudu za kavu pored sebe?

Krenimo