Ovako ćete pronaći odgovarajuću parnu pećnicu

Želite kupiti novu parnu pećnicu, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

U odabiru će Vam pomoći naš savjetnik pri kupnji

 

Našem savjetniku pri kupnji odgovorite na nekoliko kratkih pitanja o onome što volite kod kuhanja i o svojoj kuhinji. Savjetnik će onda pronaći Miele parnu pećnicu ili kombiniranu parnu pećnicu koja Vam najviše odgovara.

 

• Koja parna pećnica odgovara u Vašu kuhinju? Tražite li ugradbenu parnu pećnicu s odgovarajućim dizajnom ili samostojeći model koji savršeno pristaje na radnu ploču Vaše kuhinje? Preferirate li pećnicu s parom, parnu pećnicu s mikrovalovima ili parnu pećnicu pod tlakom za posebno zdrava jela? Pomoći ćemo Vam da pronađete svoj savršeni uređaj.

 

• Koji dizajn i upravljanje je odgovarajući za Vas? Od klasičnih i minimalističkih elemenata do modela koje karakterizira staklo ili plemeniti čelik – naše pećnice (parne pećnice) odgovaraju svakom dizajnu kuhinje. Kada je riječ o upravljanju, također možete birati između velikih zaslona osjetljivih na dodir, izravnog odabira sa zaslonom s prikazom teksta ili senzorskih tipki za odabir načina rada (postupaka) i postavki.

 

• Koje su Vam funkcije i postavke važne? Miele parne pećnice raspolažu mnogim opcijama i funkcijama, poput primjerice preciznog tajmera za meso, načina rada za posebno sočnu ili hrskavu pripremu, upravljanje pokretom i unaprijed postavljene postavke za razne namirnice i jela, da spomenemo samo neke.

 

Upoznajte naš asortiman parnih pećnica i srodnih proizvoda

Sve parne pećnice i pećnice s parom

Pribor

Rezervni dijelovi