Spare parts

Miele Original

Rezervni dijelovi i pribor

Vaše prednosti pri odabiru Miele dijelova i pribora:
•  Optimalne performanse: Miele Original rezervni dijelovi su precizno izrađeni za Vaš uređaj te na taj način jamče optimalnu izvedbu.
•  Miele standard kvalitete: Na naše rezervne dijelove i pribor primjenjujemo iste standarde kvalitete kao i na naše uređaje.
•  Raspoloživost: Naši rezervni dijelovi su dostupni najmanje 15 godina nakon prekida proizvodnje serije.

Pronađite originalni Miele pribor koji odgovara Vašim Miele uređajima

Miele Original pribor

Besprijekorna kompatibilnost i zajamčena kvaliteta – bez napora poboljšajte funkcionalnost svojih uređaja sa originalnim Miele priborom.

Izradite vlastiti individualni pribor

Know-how susreće 3D ispis

Svaki 3D4U nastavak dolazi s opisom preporučenih postavki 3D ispisa te je ispitan na izvedivost. Pojedini se nastavci čak mogu prilagoditi Vašem vlastitom dizajnu i postavkama.

Sigurnosna napomena

Radove održavanja i popravka smije izvoditi samo kvalificirani stručnjak. Svi popravci ili modifikacije električnih uređaja moraju se provoditi u skladu s važećim sigurnosnim zahtjevima i standardima, pravnim načelima i propisima o sprječavanju nezgoda. Postoji opasnost od ozbiljnih oštećenja i ozljeda ako se servis i popravak izvrše na pogrešan način. Miele ne prihvaća nikakvu odgovornost za štetu nastalu nepravilnom ugradnjom ili postavljanjem. Uvijek se pridržavajte sigurnosnih informacija i upozorenja u uputama za uporabu Vašeg uređaja.

 

Narudžba originalnih Miele rezervnih dijelova i pribora

Želite telefonski naručiti rezervne dijelove ili pribor za kućanske uređaje? U tom nas slučaju nazovite! Rado Vam stojimo na raspolaganju. Također nas možete kontaktirati u bilo kojem trenutku koristeći naš formular za kontakt. U našim internetskim trgovinama pronaći ćete opsežnu ponudu Miele originalnog pribora (i ako je dostupno: Miele originalne Self Service rezervne dijelove).

01 6689 010

Ponedjeljak - četvrtak:
8:30 - 16:00 h

Petak:
8:30 - 14:00 h

Na vrh stranice