Komunikacija uređaja

Savršeno umreženi pametni uređaji

Vaši umreženi Miele uređaji misle umjesto Vas! Jer inteligentno međusobno komuniciraju. Tako se pokreće rad uređaja ili se regulira stupanj snage rada – i to sve bez Vaše pomoći. Ručne radnje ili radni koraci su tako automatizirani. Umrežavanje slijedi putem postavki uređaja ili Miele aplikacije. Na taj način jednostavno predajete posao i činite svoju svakodnevicu ugodnijom.

Con@ctivity: Inteligentno povezivanje

Con@ctivity

Napa automatski reagira na postavke ploče za kuhanje.

U potpunosti se koncentrirajte na kuhanje: s Con@ctivity 3.0 Vaša će napa automatski napraviti što treba. Čim se ploča za kuhanje uključi ili isključi, napa reagira samostalno. Usisna snage se automatski prilagođava, ovisno o stanju na ploči za kuhanje – i time stalno stvara ugodnu klimu u prostoriji. Međusobnu komunikaciju uređaja omogućuje WLAN. S Con@ctivity 3.0 integrirate napu i ploču za kuhanje u Miele@home.

Con@ctivity

Aparat za kavu i ladica za zagrijavanje savršeno umreženi

Funkcijom tajmera, svoju omiljenu kavu možete pripremiti u željeno vrijeme. Vaš aparat za kavu se automatski priprema – jedino što morate jest odabrati odgovarajući napitak. Zahvaljujući Con@ctivity na raspolaganju su Vam i prethodno zagrijane šalice. Vaša ladica za zagrijavanje u kontaktu je s aparatom za kavu i automatski se uključuje 30 minuta unaprijed – za uživanje u kavi bez kompromisa. Umrežavanje slijedi putem Miele aplikacije.

Wash2Dry

Wash2Dry: pametno umrežena sušilica i perilica rublja

Maksimalan komfor pri korištenju: zahvaljujući novoj funkciji umrežavanja Wash2Dry šalje Vaše podatke s perilice rublja nakon postupka pranja na sušilicu rublja. Navedena automatski koristi odgovarajući program za Vaše rublje. Istu morate samo napuniti, sušilicu rublja uključiti i odabrati Wash2Dry. Tako se Vaše rublje uvijek optimalno suši – kako traperice tako i košulje. Za korištenje, uređaji moraju biti prijavljeni na kućnu WLAN mrežu.

SuperVision

Centralno kontroliranje – u Vašoj kuhinji

Na velikom zaslonu kuhinjskog uređaja može se prikazati aktualan status i po potrebi preostalo vrijeme ostalih Miele uređaja kao i napomene s uređaja. Tako je primjerice moguće na zaslonu pećnice očitati status programa perilice. Sa SuperVision svoje kućanstvo planirajte učinkovito i praktično – pametni telefon ili tablet ne morate uvijek imati pri ruci.

Miele aplikacija

Smart Home integracija