Ovako ćete pronaći odgovarajući usisavač

Želite kupiti novi usisavač, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

Kroz odgovore na neka pitanja o Vašim potrebama vezanim za usisavanje i čišćenje naš će Vam savjetnik pri kupnji potražiti modele, koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

 

• Koji usisavač najbolje odgovara Vašem kućanstvu? Imamo brojne usisavače koji mogu odgovoriti na svaki izazov čišćenja. Od tvrdih podloga do teško dostupnih mjesta pa do svih vrsta životinjskih dlaka.

 

• Koji model usisavača je za Vas najbolji? Želite li usisavač robot, koji automatski obavlja posao za Vas, bežični ručni usisavač kojeg lako nosite kroz kuću ili model bez vrećice za brzo i higijensko pražnjenje?

 

• Koje su Vam funkcije i karakteristike važne? Naši usisavači imaju razne opcije i različite filtre. Je li Vam najvažnija brzina punjenja baterije, jeste li alergični ili su Vam važni HEPA filtri ili jednostavno želite maksimalnu usisnu snagu?

 

Upoznajte naš asortiman usisavača i srodnih proizvoda

Usisavači

Vrećice za prašinu i filtri

Pribor

Na vrh stranice