Upoznajte Miele sredstva za pranje

Za najbolje rezultate

Za naše proizvode za pranje vrijede isti visoki standardi kao i za naše uređaje. Razvijeni i ispitani u našim vlastitim Miele laboratorijima, osiguravaju najbolje moguće rezultate pranja i također povećavaju učinkovitost Vaših uređaja.

Miele vrećice za prašinu i filtri

Samo originalne Miele vrećice i filtri za prašinu nude uobičajenu visoku Miele kvalitetu. Savršeno odgovaraju našim uređajima i zadržavaju svoje izvrsne performanse. Tako da možete slobodno disati.

Sredstva za pranje rublja

Kako biste se dulje radovali svojoj odjeći. Zaštitite osjetljiva vlakna svoje odjeće i produžite vijek trajanja svog uređaja s našim pažljivo dizajniranim proizvodima za njegu rublja.

Sredstvo za pranje

Optimalni rezultati pranja uz istovremeno zaštitu Vašeg rublja – naša ekskluzivna sredstva za pranje posebno su skrojena za korištenje s Vašom Miele perilicom rublja.

UltraPhase sredstvo za pranje

Miele je napravio revoluciju u području njege rublje: Niti jedan drugi sustav tekućeg sredstva za pranje ne pere bolje bijelo i šareno rublje od Miele 2-faznog sustava.

Kapsule

Upoznajte naša sredstva za pranje s već određenom količinom, koja temeljito čiste i štite Vaš visokokvalitetni tekstil i odjeću. Naše praktične Miele kapsule jednostavne su za korištenje i pojačavaju učinak Vaše Miele perilice rublja. Uživajte u poboljšanoj higijeni, dugotrajnijem mirisu i dužoj trajnost Vašeg rublja.

Mirisi za sušilicu

Uz naš raznolik izbor, Vaše će rublje uvijek izaći iz sušilice s Vašim omiljenim mirisom.

Sredstva za pranje posuđa

Svi naši proizvodi za pranje posebno su prilagođeni Miele perilicama posuđa i osiguravaju blistavo čisto posuđe.

UltraTabs All in 1

Naše Miele UltraTabs All in 1 brzo se otapaju i osiguravaju temeljito i nježno pranje sa svakim ciklusom.

PowerDisk

Iskusite pogodnost automatskog doziranja i postignite nevjerojatne rezultate pranja. Naša formula osigurava besprijekorno čisto posuđe i optimalnu higijenu perilice posuđa, a uvijek ćete koristiti točno potrebnu količinu sredstva za pranje – ni više, ni manje.

Najbolja njega za dugogodišnju pouzdanost

Miele kućanski uređaji ističu se prvorazrednom kvalitetom, visokim stupnjem funkcionalnosti i bezvremenskim dizajnom. Korištenjem originalnih Miele proizvoda za njegu svojih Miele uređaja osiguravate da Vaš uređaji dugo vremena ostanu učinkoviti.

Miele proizvodi za njegu uređaja

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele

Izrađeni za dugi radni vijek

Naši su proizvodi izrađeni da izdrže puno više od onoga što im svakodnevica može nametnuti, što je dokazano i našim vlastitim metodama ispitivanja. Sve što Vam padne na pamet, vjerojatno smo ispitali.

*Za više informacija: miele.hr/20godina

Immer Besser, od 1899.

Od prvog dana Miele slijedi slogan „Immer Besser“ i uvijek je sinonim za kvalitetu i dugotrajnost. Za naše kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.

Na vrh stranice