To je kvaliteta koja postavlja nova mjerila.

Kako biste svoju odjeću rado nosili dulje.

Dugovječnost je prava održivost

Miele uređaji dizajnirani su da traju dugo i odlikuju se bezvremenskom elegancijom i intuitivnom inovacijom, olakšavajući svaki pokret. Održivost nam je posebno važna, zbog čega se fokusiramo na energetsku učinkovitost i dugotrajnost naših uređaja.

Miele perilice rublja

Održiva njega rublja: automatsko doziranje sredstva za pranje i inovativne funkcije osiguravaju optimalne rezultate pranja i štite Vašu odjeću. Ovisno o Vašim potrebama, kod Miele ćete pronaći različite mogućnosti postavljanja: bilo na postavljanje s podnožjem, kao podgradnju ispod radne ploče, u obliku stupa za pranje i sušenje i još mnogo toga.
Perilica rublja ne treba se čuti, nego vidjeti. Stoga je svaki uređaj ne samo ispitan na posebno dugi radni vijek, već i na posebno tihu izvedbu.

 

Savršena njega rublja i optimalna čistoća

TwinDos

TwinDos® automatsko doziranje sredstva za pranje

Uvijek koristite točnu količinu sredstva za pranje koja Vam je potrebna. S našim jedinstvenim TwinDos® sustavom, odgovarajuća se količina automatski dozira u odgovarajuće vrijeme. Iskusite prednosti perilica rublja s TwinDos® sustavom, uživat ćete u optimalnoj učinkovitosti i rezultatima, uz uštedu vremena i truda.

Miele sušilice rublja

S Miele uređajima svoje rublje sušite tako nježno i štedno kao nikada do sad: Jer sušilice s toplinskom pumpom odlikuje najviša energetska učinkovitost i odličan učinak sušenja. Niske temperature tehnologije toplinske pumpe ujedno čuvaju vlakna rublja te su prikladne i za osjetljivo rublje.

Naše T1 sušilice rublja raspolažu EcoSpeed tehnologijom, brzom i održivom mogućnosti za sušenje Vaše odjeće. U kombinaciji s EcoDry možete do 20 minuta brže osušiti punu sušilicu rublja uz minimalnu potrošnju energije.

Energetski učinkovita i nježna prema rublju

Miele perilice sa sušilicom rublja

Miele perilica sa sušilicom rublja ne pravi kompromise i štedi prostor. Otkrijte inovativne i praktične značajke koje vam olakšavaju svakodnevni život: automatsko doziranje sredstva za pranje, manje glačanja, brzi i štedljivi programi i još mnogo toga.

Perilica sa sušilicom rublja

Ne možete se odlučiti?

Koristite naš praktični savjetnik pri kupnji i pronađite Miele uređaj koji savršeno odgovara Vašim potrebama. Jednostavno odgovorite na nekoliko pitanja i krenite.

 

 

Miele uređaji za glačanje

Savršen završetak pranja: Mnogi tekstili dobivaju završni detalj tek nakon glačanja.
Glačanje s Miele FashionMaster sustavom za glačanje na paru i Miele valjcima, posebno je jednostavno, brzo i učinkovito. Odjeća bez nabora u tren oka.

Uređaji za glačanje

Već imate Miele uređaj?

Zajamčena je savršena kompatibilnost s originalnim Miele proizvodima za njegu i priborom, kao i rezervnim dijelovima.

Za najbolje rezultate pranja

Sredstvo za pranje

Za svjež, dugotrajni miris

Mirisi za sušilicu

Brojne dodatne opcije za još više udobnosti uobičajene Miele kvalitete

Pribor

Originalni Miele rezervni dijelovi – usklađeni s Vašim uređajem

Rezervni dijelovi

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele

Izrađeni za dugi radni vijek

Naši su proizvodi izrađeni da izdrže puno više od onoga što im svakodnevica može nametnuti, što je dokazano i našim vlastitim metodama ispitivanja. Sve što Vam padne na pamet, vjerojatno smo ispitali.

*Za više informacija: miele.hr/20godina

Immer Besser, od 1899.

Od prvog dana Miele slijedi slogan „Immer Besser“ i uvijek je sinonim za kvalitetu i dugotrajnost. Za naše kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.
 

Bilješke

*Više informacija na: miele.hr/20godina