Tako ćete pronaći odgovarajuću ploču za kuhanje za svoju kuhinju

Želite kupiti novu ploču za kuhanje, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

U odabiru će Vam pomoći naš savjetnik pri kupnji

 

Našem savjetniku pri kupnji odgovorite na nekoliko kratkih pitanja vezanih za Vaše navike prilikom kuhanja. Savjetnik će potom pronaći ploču za kuhanje koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

 

• Koja vrsta ploče za kuhanje odgovara Vašem kućanstvu? Nudimo razne vrste ploča za kuhanje kako bismo odgovorili na svaki izazov. Bilo da je riječ o indukcijskoj, plinskoj ili električnoj ploči za kuhanje – naš savjetnik pri kupnji pomoći će Vam pronaći odgovarajući model za Vas.

 

• Koji je dizajn u skladu s Vašom kuhinjom? Preferirate li staklenu površinu sa sveobuhvatnim okvirom od plemenitog čelika ili ploču za kuhanje bez okvira koja se može neprimjetno integrirati u radnu ploču? Imamo prikladno rješenje za svaki dizajn.

 

• Koje su Vam specifikacije važne? Naše ploče za kuhanje opremljene su raznim opcijama i funkcijama: upravljanjem na dodir, različitim zonama za kuhanje, pametnim funkcijama i zaštitom za djecu, da spomenemo samo neke.

 

Upoznajte naš asortiman ploča za kuhanje i srodnih proizvoda

Sve ploče za kuhanje

Pribor za čišćenje i održavanje

Pribor