Ovako ćete pronaći odgovarajuću kuhinjsku napu

Želite kupiti novu napu, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

U odabiru će Vam pomoći naš savjetnik pri kupnji

 

Našem savjetniku pri kupnji odgovorite na nekoliko kratkih pitanja o Vašim potrebama učinkovitosti izvlačenja para i učinkovitosti filtracije. On će potom pronaći napu, koja najbolje odgovara interijeru Vaše kuhinje.

 

• Koja napa odgovara Vašoj kuhinji? Imamo razne nape koje odgovaraju svakom izazovu. Odabir odgovarajuće snage izvlačenja para, pravog filtra i odgovarajuće vrste nape osigurava da Vaša kuhinja ostane ugodna, bez neugodnih mirisa.

 

• Koji filtar nape je pravi za Vas? Naše nape prikladne su za svaki tip filtra. Bez obzira radi li se o masnoći, ugljenu ili aktivnom ugljenu – naši filtri čuvaju Vašu kuhinju od neželjenih mirisa.

 

• Koje su Vam funkcije i dizajn važni? Naše kuhinjske nape imaju širok raspon mogućnosti i mogu se postaviti na zid ili nadopuniti kuhinju otvorenog plana s otokom za kuhanje.

 

Upoznajte naš asortiman kuhinjskih napa i srodnih proizvoda

Sve kuhinjske nape

Rezervni dijelovi

Pribor

Na vrh stranice