Ovako ćete pronaći odgovarajuću pećnicu

Želite kupiti novu pećnicu, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

U odabiru će Vam pomoći naš savjetnik pri kupnji

 

Odgovorite našem savjetniku pri kupnji na nekoliko kratkih pitanja o Vašim zahtjevima glede pećnice i štednjaka a on će Vam odabrati uređaj, koji najbolje odgovara Vašoj individualnoj kuhinji.

 

• Koja pećnica najbolje odgovara Vašoj kuhinji? Tražite pećnicu sa zasebnom pločom za kuhanje ili kombinaciju pećnice i ploče za kuhanje? Preferirate integriranu mikrovalnu pećnicu ili Dialog pećnicu s raznim mogućnostima podešavanja?

 

• Koji su dizajn i vrsta upravljanja najprikladniji za Vas? Od klasičnih i minimalističkih elemenata do modela koje karakterizira staklo ili plemeniti čelik – naše pećnice odgovaraju svakom dizajnu kuhinje. Upravljački elementi također imaju ponešto za svačiji ukus: veliki zaslon osjetljiv na dodir, okretne utisne regulatore ili senzorsko upravljanje za odabir načina rada i postavki.

 

• Koje su Vam funkcije i postavke važne? Miele pećnice nude niz opcija i funkcija: precizan tajmer na primjer za meso, način rada za posebno sočne ili hrskave rezultate i poseban sustav pirolize koji čišćenje pećnice čini jednostavnim, da spomenemo samo neke.

 

Upoznajte naš asortiman pećnica, štednjaka i srodnih proizvoda

Pećnice i štednjaci

Pećnice s mikrovalovima

Pribor

Na vrh stranice