Perite posuđe s lakoćom.
Upoznajte Miele G 7000 perilice posuđa.

   

Ne samo da bi perilica posuđa trebala moći oprati Vaše posuđe, već bi Vam trebala pružiti i pravi osjećaj uzbuđenja. Podnosi i najfiniji kristal i tvrdokorno prljave tave i lonce – bez napora. Osim toga, čini punjenje posebno lakim i automatski Vas obavještava čim Vaša zaliha sredstva za pranje bude pri kraju.

Košare za perilice posuđa

Novo: Podesive košare za fleksibilno punjenje

Zahvaljujući našem fleksibilnom dizajnu košara, lako možete smjestiti posuđe različitog oblika i veličine. S našim XL-Assist možete optimalno iskoristiti prostor u svojoj perilici posuđa. Naš poseban program BottleClean i naši praktični FlexCare Glass & Bottle držači omogućuju pranje Vaših boca za višekratnu upotrebu bez napora. S našim StrawClean košarama Vaše se slamke za višekratnu upotrebu čiste učinkovito. Kad je sve na svom mjestu, savršeno ste svladali umijeće punjenja.

Upoznajte G 7000 perilice posuđa
Vinske čaše

Svestrano punjenje za svestrani život

Iskusite svestranost naše patentirane1 3D MultiFlex ladice. Zahvaljujući fleksibilnim mogućnostima prilagodbe, nudi obilje prostora za svakodnevne predmete i veliko posuđe za posebne prigode. Čak i šalice za espresso nađu odgovarajuće mjesto. Osjetljivo posuđe, poput čaša za vino, optimalno je zaštićeno u svakom trenutku.

"Kao proizvođaču visokokvalitetnih čaša, jako mi je važno da se naše čaše savršeno i nježno peru. U kombinaciji s Miele, njega stakla postaje dječja igra, a rezultati su jednostavno nenadmašni."

Maximilian Riedel, proizvođač Riedel čaša za vino

Miele PowerDisk sredstvo za pranje posuđa

Na svemu uštedite uz PowerDisk – ne samo na komforu

Napokon perilica posuđa koja automatski osigurava prvorazredne rezultate i uštede. AutoDos, prvi automatski sustav za doziranje na svijetu s integriranim PowerDisk2, obavlja posao umjesto Vas. Nije važno koji program odaberete. Savršena količina sredstva za pranje uvijek se dozira u pravo vrijeme – za blistavo čisto posuđe.

UPOZNAJTE AUTODOS PERILICE POSUĐA
Majka i dijete

Besprijekorno za manje od 60 minuta

Iako je naš PowerDisk kompatibilan sa svim programima pranja, najveći učinak pokazuje u kombinaciji s programom QuickPowerWash. Naše sredstvo za pranje posuđa koje se brzo otapa pružit će Vam besprijekorne rezultate u manje od sat vremena – bez mrlja i tragova, i sve će biti spremno na vrijeme za večeru.

U svom domu iskusite pranje posuđa bez napora!

Od svakodnevnog pranja do održivog komfora: Miele G 7000 perilice posuđa ne samo da štite Vaše posuđe, već i Vaše vrijeme, Vaš novčanik i naš okoliš.

Razvijene za učinkovitost. Izrađene za dugotrajnost.

Vinske čaše

Miele perilica posuđa je inteligentna

S pametnom Miele@home3 aplikacijom možete optimalno iskoristiti svoju perilicu posuđa i iz nje izvući maksimum. Recite zbogom zaboravljenim programima i automatizirajte svoju svakodnevnu rutinu. Uz AutoStart, AutoDos i PowerDisk možete uživati ​​u besprijekornim jelima bez ikakvog stresa. Budite pravovremeno obaviješteni kada Vam sredstvo za pranje posuđa bude pri kraju i jednostavno naručite pribor putem naše internetske trgovine.

AutoOpen funkcija

Besprijekorno se uklapa u svaku kuhinju bez ručki

Ako cijenite minimalistički dizajn svoje kuhinje bez ručki, svidjet će Vam se besprijekorna integracija naših G 7000 perilica posuđa. Umjesto da koristite ručke, samo lagano dvaput pokucajte na vrata. Zahvaljujući našoj funkciji Knock2open4, ista se otvara u potpunosti automatski. Po završetku programa pranja vrata perilice posuđa u potpunosti se automatski otvaraju zahvaljujući AutoOpen5. To znači da su čak i zahtjevni predmeti pranja potpuno suhi.

Čisto posuđe

Provjerena higijena: Tako je Vaše posuđe bez virusa.

Kad jednom znate da sve Miele perilice posuđa pouzdano uklanjaju više od 99,9 %6 virusa, zauvijek ste uvjereni. Tanjure i pribor za jelo više nikada nećete naknadno ispirati, tako da možete jednostavno uživati u svom jelu.

Saznajte više o G 7000 perilicama posuđa

Jeste li spremni za pranje posuđa bez napora? Otkrijte Miele perilice posuđa i saznajte sve o inovativnim funkcijama. I sami možete iskusiti kvalitetu i praktičnost G 7000 perilica posuđa u jednom od naših Miele Experience centara.

Upoznajte najbolje perilice posuđa za svoje potrebe

Razmišljate li o kupnji Miele perilice posuđa? Pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajući model u samo nekoliko koraka.

 

Bilješke:

1Patent: DE102008062761B3, EP2433549B1
2Patent: EP2850990B1, US9962062B2
3Dodatna digitalna ponuda tvrtke Miele & Cie. KG. Sve pametne primjene omogućuje Miele@home sustav. Opseg funkcije može varirati ovisno o modelu i zemlji.
4Prijavljen patent EP2428153A1, DE102010037397A1, US2012/0055091A1
5Patent: DE102007008950B4, EP2120671B1
6Sukladno certifikatu Instituta za integrativnu higijenu i virologiju koji se odnosi na uklanjanje virusa s ovojnicom i bez ovojnice (npr. koronavirusa, virusa influence ili norovirusa) u testiranim programima Higijena i Intenzivni program, svi uz primjenu PowerDisk/UltraTabs. Pojedinosti vezane uz kriterije teksta naći ćete na www.miele.com/g7000-c.

Na vrh stranice