Unaprijedite svoju kuhinju

Iskusite prženje, pečenje, kuhanje i pečenje na pari na sasvim novoj razini.

Upoznajte Miele kuhinjske uređaje

Miele uređaji predstavljaju bezvremensku eleganciju kao i inovativne i učinkovite značajke koje kuhanje čine pravim iskustvom. Uvjereni smo da je dugovječnost istinska održivost i stoga osiguravamo posebno visoku kvalitetu i dug radni vijek pri proizvodnji naših proizvoda.

Miele pećnice, štednjaci i kombinirani uređaji

Ugradbene pećnice mogu se ugraditi u kuhinju neovisno o ploči za kuhanje i osigurati fleksibilan dizajn kuhinje. Parne pećnice i pećnice s parom posebno su pogodne za pripremu zdrave hrane bogate vitaminima. Mikrovalne pećnice ili kombinirani uređaji kombiniraju različite tehnike kuhanja. Miele nudi odgovarajući uređaj za svaku vrstu kuhanja.

Pećnice i štednjaci

Miele ploče za kuhanje

Dizajnirane za korištenje u kuhinji neovisno o štednjaku ili za integraciju u postojeću kuhinju. Naše indukcijske, električne, plinske ploče za kuhanje i ploče s integriranom napom savršeno odgovaraju Vašem osobnom ukusu i potrebama.

Ploče za kuhanje

Miele kuhinjske nape

Dostupne kao zidni i ugradbeni model, sa izvlačenjem na stropu ili sa izvlačenjem prema dolje ili čak integriran u naše indukcijske ploče za kuhanje.
Miele kuhinjske nape mogu djelovati kao klasičan ili moderan upečatljivi element u Vašoj kuhinji ili se savršeno uklopiti kako bi osigurale jasan i neometan pogled.
Za svaku ventilacijsku tehnologiju također postoje odgovarajući uređaji i komponente za sustave kruženja i odvoda zraka.

Kuhinjske nape

Miele uređaji za hlađenje i zamrzavanje

Otkrijte brojne prednosti modernog hladnjaka, zamrzivača ili kombinacije hladnjaka i zamrzivača. Bez obzira na tip i model, naši uređaji dostupni su s raznim pametnim značajkama: konstantna temperatura i vlažnost na svim razinama, bez odleđivanja, tih rad i ekonomična potrošnja energije i još mnogo više.

Uređaji za hlađenje i zamrzavanje

Miele perilice posuđa

Od potpuno integriranih perilica posuđa za skladan dizajn prednje strane, do integriranih uređaja za individualno uređenje prednje strane, do samostojećih perilica posuđa i podpultnih perilica posuđa za ugradnju ispod radne ploče. Nudimo odgovarajuću Miele perilicu posuđa za svaki stil uređenja.

Perilice posuđa

Miele aparati za kavu

Preciznost na dodir tipke – uz šalicu kave baš kakvu volite. Aparat za kavu – bezbroj funkcija: tihi mlinac za mljevenje zrna, savršeno zapjenjena mliječna pjena pritiskom na tipku i personalizirane postavke po šalici. Dostupan kao stilizirani samostojeći model ili kao ugradbeni model koji savršeno odgovara ostalim ugradbenim uređajima.

Samostojeći aparati za kavu

Ugradbeni aparati za kavu

Već imate Miele uređaj?

Naš originalni Miele pribor, proizvodi za njegu i čišćenje Vam nude uobičajenu dobru Miele kvalitetu

Kuhinjski pribor

Pribor za perilice posuđa

Pribor za uređaje za hlađenje i zamrzavanje

Pribor za aparate za kavu

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele

Izrađeni za dugi radni vijek

Naši su proizvodi izrađeni da izdrže puno više od onoga što im svakodnevica može nametnuti, što je dokazano i našim vlastitim metodama ispitivanja. Sve što Vam padne na pamet, vjerojatno smo ispitali.

*Za više informacija: miele.hr/20godina

Immer Besser, od 1899.

Od prvog dana Miele slijedi slogan „Immer Besser“ i uvijek je sinonim za kvalitetu i dugotrajnost. Za naše kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.