Kako želite postaviti svoj uređaj?

Konzola sa sušilicom i perilicom
Ukoliko nema dovoljno mjesta za postavljanje uređaja neposredno jedan do drugog, možete iskoristiti mogućnost ugradnje uređaja u stup. Kod ovog rješenja perilica rublja je uvijek dolje.
Side-by-Side
Miele perilice i sušilice rublja mogu se tehnički i vizualno vrlo dobro uskladiti. Oba se uređaja mogu postaviti jedan uz drugi te na taj način možete bez napora upravo oprano rublje prebaciti u sušilicu rublja. Ergonomsku prednost ima linija ChromeEdition s ukošenom upravljačkom pločom.
Ugradnja ispod radne ploče
Miele perilice rublja s punjenjem s prednje strane mogu se umetnuti ispod radne ploče minimalne visine niše 85 cm. Poklopac uređaja se kod ove izvedbe ne uklanja. Posebno su prikladni uređaji iz linije W1 ChromeEdition s ravnom upravljačkom pločom.
Moguće ugraditi ispod radne ploče
Miele uređaji iz linije ChromeEdition, mogu se podgraditi ispod radne ploče ako se radi od manjoj visini radne ploče, od 82 do 85 cm. U tom slučaju se poklopac uređaja zamjenjuje sa setom za podgradnju (npr. UBS W1/G ili UBS T1/G).
Postavljanje s postoljem
S postoljem (WTS 510) svoj uređaj povisujete oko 30 cm – i tako ga postavljate na udobnu radnu visinu. Time je upravljanje ergonomsko i još praktičnije. Postolje ujedno nudi prostor za pohranu kao primjerice sredstva za pranje ili vreće za rublje, tako da Vam je sve brzo pri ruci, a ujedno sve možete ponovo brzo pospremiti.
Kada se na našim stranicama odlučite za perilicu rublja , klikom na Reiter “odgovarajući proizvodi” prikazat će Vam se uz perilicu odgovarajuća sušilica.
Karakteristike ovise o modelu