Koliko je usisavanje bez vrećice higijensko?

Certificirano higijensko pražnjenje. U usporedbi s drugim sustavima bez vrećice princip rada je takav da se dosljedno dijele gruba zaprljanja od fine prašine. Fina prašina se pomoću Gore® CleanStream® filtra za finu prašinu sakuplja u zasebnom spremniku. Na taj je način pri pražnjenju kovitlanje fine prašine svedeno na minimum. Inovativno odvajanje fine prašine jamči higijensko pražnjenje te je stoga certificirano.
Filtar za finu prašinu Gore® CleanStream®
Inovativni način odvajanja grube prljavštine u transparenti spremnik za prašinu te fine prašine u zaseban spremnik s filtrom za finu prašinu omogućava izrazito higijensko pražnjenje Blizzard usisavača. Miele Blizzard će Vas prilikom pražnjenja iznenaditi bitno manjim kovitlanjem fine prašine u usporedbi s ostalim sustavima bez vrećice.
Click2open
Spremnik za prašinu iz uređaja jednostavno izvadite pomoću ručke prema gore. Spremnik se otvara "klikom" na tipku za pražnjenje i prašina bez iznimke pada u koš za smeće.
ComfortClean
Specijalni senzori nadziru Gore® CleanStream® filtar za finu prašinu. ComfortClean funkcija po potrebi automatski čisti filtar za finu prašinu. Blizzard CX1 je već nakon nekoliko sekundi spreman za uporabu i nastavlja usisavati punom snagom.
Filtar izlaznog zraka
Filtar izlaznog zraka Miele Blizzard CX1 usisavača štedi vrijeme i novac. Apsolutno mu nije potrebno održavanje te je vrhunske kvalitete, koja se održava cijeli radni vijek uređaja. Nije potrebna zamijena niti čišćenje.
Hygiene Lifttime filtar
Hygiene Lifttime filtar ima vrlo visoki kapacitet zadržavanja prašine i zadržava gotovo 99,98 % svih finih čestica. To je higijenska čistoća koju želite za svoj dom.
HEPA Lifetime filtar
Zahvaljujući HEPA 13 Lifetime filtru zadržavaju se čak i najmanje čestice poput prašine i alergena do 99,999 % od ponovnog vraćanja u prostor. Ovaj vrlo dobar učinak filtracije potvrdila je medicinska organizacija "Allergy UK" i certificirala ga je kao prikladnog za alergične osobe. Za ukupni kapacitet zadržavanja prašine Miele Blizzard CX1 dobio je potvrdu kvalitete "Seal of Approval".
Karakteristike ovise o modelu