5 godina Miele jamstva

Iskoristite promotivnu ponudu

5 godina Miele jamstva

5 godina Miele jamstva* za Discovery modele pećnica H 2267-1 B i H 2267-1 BP.

*Promocija vrijedi do 31.05.2021. godine.

Na pećnice H 2267-1 B/BP

Miele pećnice

Komfori pri korištenju: samo uz Miele

Hladna prednja strana uređaja

Vruća je samo hrana. Miele pećnice se hlade sa svih strana. Tako područje upravljanja i rukovanja, kao i sav okolni namještaj ostaju relativno hladni. Višeslojno staklo efikasno izolira vrata pećnice i osigurava nisku temperaturu s vanjske strane vrata, a time i sigurnost i zaštitu od opekotina. 

 

Upravljanje vremenom prepustite Vašoj pećnici 

Na taj način sasvim opušteno možete završiti u predviđeno vrijeme: jednostavno podesite vrijeme početka, vrijeme kraja i trajanje postupka pripreme. Kada istekne vrijeme pripreme jela postupak se automatski isključuje. Za mnogobrojne situacije pogodan je integrirani mjerač vremena. I u slučaju prestanka napajanja pamti se podešeno vrijeme do 150 sati.

 

Maksimalna sigurnost u svakoj situaciji 

Aktivno se pobrinite za dodatnu sigurnost – uređaj se zaključava i zaštićen je od nehotičnog uključivanja koje bi primjerice mogla aktivirati djeca. Ili profitirajte, u slučaju nužde, od sigurnosnog isključivanja: kada se prekorači maksimalno vrijeme rada, Miele pećnica se automatski isključuje. To znači pouzdanu sigurnost čak i ako slučajno zaboravite isključiti pećnicu.

 

Miele radionice

Osjetite Miele razliku dok pripremate delicije pod vodstvom našeg Miele Chefa. 
Doživite kulinarsku izvrsnost u našoj vrhunskoj aktivnoj kuhinji.

Prezentacija uređaja

Upoznajte Miele kuhinjske uređaje vrhunske kvalitete te iskusite blagodati moderne tehnologije aktivnim sudjelovanjem u pripremi jela pod stručnim vodstvom. Sastoji se od predstavljanja uređaja te degustaciju gdje možete vidjeti i isprobati Miele uređaje na djelu.

Kulinarske radionice

Za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo! Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima te prakične savjete i običaje u kulinarstvu. Posjećujemo razne dijelove svijeta i donosimo dašak raznih kultura.

Posebni eventi

Volite kuhati i zainteresirani ste naučiti nešto novo? U Miele Experience Centru iskusni kuhari pokazati će Vam svoje trikove i savjete o raznim kulinarskim temama kojima možete zadivite svoje ukućane i prijatelje.

 

Na Miele radionice