Kulinarski trendovi

Jelo i piće spaja – ljude, nacije i generacije. Jela i pića su kultura i komunikacija, te fascinacija između tradicionalnog i modernog. Pod pojmom à la carte nudimo Vam nove informacije te sve vezano uz temu jela i pića, kuhanja i uživanja.

Tunedin - stock.adobe.com

Što je novo?

Što se događa na sceni gurmana? Što je trenutno u metropoli IN? Za mnoge internacionalne kuhare je vrlo važno da namirnice koje nabavljaju potječu iz zemalja u kojima su regionalno rasprostranjene. Vegetarijanci otkrivaju restorane sa zvjezdicama. Tržište preplavljuju plemenita i skupa gurmanska piva. U zadnjim godinama su se pojavili brojni novi brendovi za proizvodnju džina, koji se značajno razlikuju od tradicionalnih. To su samo četiri primjera "kulinarskih trendova" koje smo otkrili i opisali. Biti ćemo u toku!

Saznajte više
Curioso Photography - stock.adobe.com

Kulinarski trendovi

Gdje se u Singapuru može jesti kvalitetno? Kako se priprema riba u slanom omotaču? Što poslužiti pri ugodnoj večeri u dvoje? Zašto je portugalsko vino tako posebno? Kako je muzičar Dieter Meier postao od Yellow-muzičara Bio-poznavatelj vina? To je samo dio napetih pitanja na koja ćemo odgovoriti u našim pričama o jelu i piću.

Saznajte više