Praksa u kuhinji

Kuhanje je zabavno! Naravno, ukoliko tehnika funkcionira i ukoliko radite s proizvodima prvoklasne kvalitete. U ovoj rubrici ćete pronaći sve što želite znati o kuhanju: informacije o namirnicama i abeceda začina, praktični savjeti o ishrani, internacionalna kuhinja i upute o ishrani beba i male djece.

Christian Jung/Adobe Stock

Savjeti o ishrani

Da li je bijelo brašno nezdravo? Zašto su gorki okusi dobri za Vašu liniju? Zašto su hranjive tvari važne za Vaše tijelo? Što napraviti kada moje dijete prilikom jela stalno govori "To mi nije fino"? Zašto umorni ljudi jedu više od naspavanih? Savjeti o ishrani naših nutricionista, pokazat će Vam kako je jednostavno jesti zdravo i ukusno.

Na savjete o ishrani
teen00000 - stock.adobe.com

Infromacije i namirnicama

Što razlikuje slatki krumpir od ostalih vrsta krumpira? Zašto se zeleni grah mora kuhati? Za što se koriste papaje? Koja je razlika između muzgavca, hobotnice i lignje? Zašto je marokansko ulje argana posebno hranjivo? Informirat ćemo Vas o osnovama svih namirnica, od kuda dolaze i na koji način se pripremaju – s praktičnim savjetima.

Na informacije o namirnicama
Adobe Stock

Bebe-mala djeca

Pripremite zdrave jelovnike za bebe i malu djecu s Miele parnom pećnicom

Da bi djeca rasla i istraživala svijet oko sebe – potrebna im je ljubav i kretanje te ujednačena prehrana u prvim godinama života. Dječji jelovnici moraju biti ukusni, raznovrsni i zdravi.

Saznajte više