Jednostavno na dodir 

Intuitivno rukovanje pritiskom gumba dostupno je na četiri od naših pet raspoloživih varijanti: M Touch i M Touch S nude zaslon osjetljiv na dodir. DirectSensor i DirectSensor S imaju upravljanje preko senzorskih tipki i tekstualnog zaslona. Ovisno o tome tko kuha, možete podesiti jezik programa. Naša varijanta EasyControl ima upravljanje preko klasičnog regulatora. Dizajn različitih varijanti upravljanja slijedi uvijek isti koncept – briljantan je, dugotrajan i polaže velike vrijednosti u detalje. A TOUCH OF GENIUS.
M Touch
Maksimalna elegancija susreće najveći komfor. S inovativnim zaslonom osjetljivim na dodir nema više neostvarenih želja vezanih uz estetiku i komfor: svojim uređajem upravljate brzo i intuitivno izravnim dodirom ili jednostavnim potezom prsta po zaslonu. Brojne se funkcije mogu odabrati jednim dodirom prsta. Tekst i simboli su uvijek optimalno vidljivi. Novo: obojenost se na svijetloj verziji može preinačiti – perfektno, ako koristite bijele uređaje.
M Touch S
 Strogi zahtjevi vezani za izgled i funkciju. Naša priznata M Touch tehnologija dostupna je s istim funkcijama i s manjim zaslonom.
DirectSensor
Direktan odabir i tekstualni zaslon u četiri reda. Senzorskim tipkama možete između ostalog izravno odabrati željeni način rada. Ostale funkcije i postavke prikazuju se na zaslonu od četiri retka
DirectSensor S
Direktan odabir i tekstualni zaslon u jednom retku. Putem senzorskih tipki možete između ostalog izravno odabrati željeni način rada. Ostale funkcije i postavke prikazuju se na zaslonu od jednog retka
EasyControl
Praktično i brzo. Upravljanje se odvija putem regulatora i prikazom statusnih informacija poput temperature i vremena, na velikom LCD zaslonu od 7 segmenata.
Karakteristike ovise o modelu