Automatsko doziranje s integriranim PowerDisk

Nadmoćan sustav pranja, jedinstvena sloboda
S našom inovacijom doživite izvrstan učinak pranja: prvo automatsko doziranje u svijetu s integriranim PowerDisk naziva se AutoDos – patent tvrtke Miele. Perilicu posuđa i ekskluzivni granulat u prašku razvili smo kao međusobno precizno usklađen sustav. Granulat u prašku, sa specijalnim sastojcima, se dozira automatski ovisno o odabranom programu – u točno potrebnoj količini i u
optimalnom trenutku. Na ovaj je način moguće i višekratno doziranje unutar nekog programa. U Automatskom programu senzor mjeri stupanj zaprljanja te se doziranje sukladno tomu prilagođava.
Na sredstvo za pranje ne morate misliti pri svakom pranju već jednom mjesečno – jer inovativna tehnika doziranja putem PowerDisk u pripremi ima granulat u prašku za prosječno 20 ciklusa pranja*. Na taj način uživate u novoj slobodi. Jednako tako i s AutoStart funkcijom: dovoljno je jednom programirati kako bi se nakon toga prva autonomna perilica posuđa automatski pokrenula u željeno vrijeme na odabran dan. Morate samo imati zatvorena vrata perilice. Na ovaj ćete si način pojednostaviti svakodnevicu te ćete profitirati od jedinstvene praktičnosti.
U normalnom programu 60 °CKarakteristike ovise o modelu