Optimalno čišćenje Vaših Miele uređaja.

Perilice rublja
Želite da Vaše rublje oprano u Miele perilici rublja bude uvijek savršeno čisto. Kako bi Vaša Miele perilica rublja savršeno funkcionirala čitav svoj radni vijek, potrebno ju je u redovitim razmacima podvrgnuti temeljitom čišćenju. S Miele sredstvima za čišćenje namijenjenim perilicama rublja uklanjaju se besprijekorno sve moguće naslage. Na ovaj način se održava učinkovitost Vašeg uređaja.
Perilica posuđa
Savršeni rezultati pranja ostvarivi su isključivo u čistoj perilici za suđe. Zbog toga je vrlo važno ukloniti moguće nakupine masnoće i kamenca. Miele nudi sredstvo za čišćenje perilica i uklanjanje kamenca. Ovi, posebno za Miele perilice za suđe, razvijeni proizvodi garantiraju besprijekorne higijenske rezultate čak i u starijim uređajima.
Ugradbeni kuhinjski uređaji
Kod svakodnevnih kućanskih poslova mogu se pojaviti tvrdokorna zaprljanja. Kako bi besprijekorno uklonili i istovremeno osigurali površine od oštećenja, te kako bi iste dulje izgledale kao nove, presudan je izbor odgovarajućeg sredstva za čišćenje. Za optimalno održavanje Vaših Miele kućanskih uređaja, Miele Vam nudi posebna sredstva za čišćenje i njegu. S ovim sredstvima za čišćenje temeljito čišćenje uređaja ići će Vam lagano od ruke.
Karakteristike ovise o modelu