Kontinuirano pranje i sušenje u jednom uređaju

U Miele perilici sa sušilicom rublja možete oprati pun bubanj rublja. Budući da rublje za sušenje zahtijeva više prostora, u proces sušenja se može staviti samo manja količina rublja. brUkoliko često morate oprati i sušiti veće količine rublja, preporučujemo Vam kupnju perilice rublja i zasebne sušilice rublja. S dva odvojena uređaja možete paralelno prati i sušiti rublje te ćete time puno brže riješiti nakupljene količine prljavog rublja. brNeovisno o tome za koje se rješenje odlučite, nudimo Vam savršeno čišćenje i precizan rezultat sušenja. Ili, drugim riječima – Miele njegu rublja.brS kapacitetom pranja i sušenja 4 kg rublja, ovi su kompaktni uređaji su idealni za svako samačko kućanstvo ili za uske prostorije. brAko na raspolaganju ima mjesta preporučujemo za dvije i više osoba XL izvedbu. Za obitelji s puno rublja dva odvojena uređaja savršeni su odabir za paralelno pranje i sušenje rublja.
Kompaktna Miele perilica sa sušilicom
Kompaktna tehnologija kompaktnih dimenzija. Miele perilica sa sušilicom WT1 dubine kućišta 60 cm može kontinuirano prati i sušiti do 4 kg rublja. Ako pak samo perete, uređaj može u jednom ciklusu obraditi do 7 kg rublja. Time je uređaj idealan za manja kućanstva s prosječnim količinama rublja. Kod uređaja WT1 možete birati dvije izvedbe upravljačke ploče.
Ravna up. ploča
Perilica sa sušilicom s ravnom upravljačkom pločom, savršeno će se integrirati u Vašu postojeću kuhinju. Stoga ju jednostavno možete umetnuti ispod radne ploče visine niše najmanje 85 cm. Poklopac uređaja se po potrebi može zamijeniti setom za ugradnju ispod radne ploče. U tom slučaju se perilica sa sušilicom može postaviti i u nišu visine samo 82 cm.
Ukošena upravljačka ploča
Ako svoju perilicu sa sušilicom želite samostalno postaviti u stanu ili u podrumu, za to je idealna izvedba sa ukošenom upravljačkom pločom. Zakošen zaslon omogućuje lako čitanje zaslona.
Miele perilica sa sušilicom XL
Ova perilica sa sušilicom rublja velikog formata je idealna za kućanstva u kojima se pere puno rublja. Dubina kućišta od 67 cm omogućuje kompozitnobrpranje i sušenje do 6 kg rublja. Ukoliko želite samo prati, uređaj zaprimabrdo 9 kg rublja. XL izvedba koncipirana je kao samostojeći uređaj i raspolažebrukošenom upravljačkom pločom za lakše čitanje zaslona.
Karakteristike ovise o modelu