Filozofija

Philosophie

Miele je od svog osnutka 1899. godine neovisna obiteljska tvrtka, koja se zajedno sa svojim vlasnicima, zaposlenicima, klijentima, dostavljačima osjeća obvezna prema okolini i društvu u kojem živi.

Tvrtka se koncentrira na proizvodnju kućanskih uređaja za kuhinju, njegu rublja i podova te uređaje za korištenje u gospodarstvenim objektima ili medicinskim ustanovama ("Miele Professional"). Strateška vizija je biti najpouzdaniji i poželjni svjetski premium brend. 

Svojim kupcima Miele nudi proizvode, koji imaju visoki standard za dugotrajnost, snagu, komfor upravljanja, energetske učinkovitost, dizajn i servis. To odgovara sloganu "Immer Besser", kojeg su osnivači Carl Miele (li.) i Reinhard Zinkann otisnuli na svoje prve uređaje – i što Miele danas nosi.

Kompanija se koncentrira općenito na brend Miele i njegov položaj na premium segmentu tržišta. Miele je vrlo korektan u odnosu sa poslovnim parterima, struktura tvrtke orijentirana je prema zaposleniku kao i kontinuitetu poboljšanja vrijednosti, ciljeva i vodstva.