Usisavači

Što još trebate znati o Miele usisavačima

Ispitivanje kvalitete Miele usisavača

Vrhunska Miele kvaliteta za dugi vijek trajanja

Niti jedna svakodnevica nije zahtjevnija od Miele testiranja: Prije serijske proizvodnje Miele usisavača, na uređajima se provode dugotrajna laboratorijska ispitivanja.

Saznajte više „Ispitivanje kvalitete Miele usisavača“
Higijena Miele usisavača*

Koliko nam čistoće treba za osjećaj udobnosti?

Kod Miele se podrazumijeva čisti izlazni zrak. Naše usisavače odlikuje dobra učinkovitost filtra te nepropusno kućište kojem niti jedno zrno prašine ne pobjegne. Na taj način se izlazni zrak čist vraća u prostoriju.

Saznajte više „Higijena Miele usisavača“ Oprema ovisi o modelu
Higijena usisavača Miele Blizzard CX1

Koliko je usisavanje bez vrećice higijensko?

Higijensko pražnjenje. U usporedbi s drugim sustavima bez vrećice princip rada je takav da se dosljedno dijele gruba zaprljanja od fine prašine. Fina prašina se pomoću Gore® CleanStream® filtra za finu prašinu sakuplja u zasebnom spremniku. Na taj je način pri pražnjenju kovitlanje fine prašine svedeno na minimum. Inovativno odvajanje fine prašine jamči higijensko pražnjenje* te je stoga ispitano.

Saznajte više „Higijena usisavača Miele Blizzard CX1“
Pobjede* Miele usisavača

preko 60 pobjeda u ocjenjivanju* diljem svijeta

Izvanredan učinak čišćenja i učinkovitost Miele usisavača u neovisnim ocjenjivanjima proizvoda uvijek je visoko ocijenjen. Već su u 2005. godini, u usporednim ocjenjivanjima proizvoda, Miele usisavači više od 60 puta odnijeli pobjedu*.

Saznajte više „Pobjede Miele usisavača“ Iscrpan pregled Miele pobjednika na testiranju u njezi podova naći ćete na stranici www.miele.hr
Miele specijalni usisavači

Što želite od svojeg usisavača?

Posebne stambene i životne situacije zahtijevaju individualna rješenja. Miele želi zadovoljiti Vaše osobne potrebe za higijenom prostora. Stoga Vam Miele nudi različite modele usisavača s posebno opremljenim varijantama dodatne opreme.

Saznajte više „Miele specijalni usisavači“
Oblici Miele usisavača

Koju vrstu uređaja želite?

Miele Vam nudi uređaje za njegu poda u različitim izvedbama. Pregledno. Koji model odgovara Vama, ovisi o prostornim ograničenjima i Vašim željama.

Saznajte više „Oblici Miele usisavača“

Dodatni pribor i sredstva za čišćenje

Staubsauger Zubehör
Original dodatni pribor Idi na web shop Pregled pribora
Staubsauger Staubbeutel
Original Miele vrećice za prašinu Idi na web shop Pregled vrećica za prašinu